Search for content, post, videos

Nu mai e un secret! Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt zodiile care au puteri supranaturale!

Se spune ca unele zodii au puteri supranaturale si nu este deloc o gluma ori o vorba aruncata-n vant. Lidia Fecioru a dezvaluit care sunt nativii care sunt inzestrati cu o inteligenta aparte, ce vine din hipersensibilitate.

Potrivit Lidiei Fecioru, cateva zodii din horoscop au puterea de a avea premonitii, intrucat au o intuitie aparte, ce ar putea sa surprinda pe oricine.

Care sunt aceste zodii, afla mai jos:

Pesti – acesti nativi sunt intuitivi, fapt pentru care pot sa prevada cu usurinta moartea cuiva. Nativul se retrage si isi face calcule, iar in perioada de renastere va incepe sa perceapa afacerea. Are, insa, nevoie sa acumuleze informatii despre ce trebuie sa faca.

Citeste si: Stai departe de ele! Top trei zodii cu care sa nu te cuplezi in 2019

Varsatorii sunt recunoscuti pentru puterea de a visa, motiv pentru care cele mai multe informatii le primesc in vis. Ba mai mult, uneori le este si frica de cat de reale se dovedesc visele.

Fecioare – Sunt tipicare, vor sa stie totul dintimp pentru a-si construi un plan, sa faca calcule. Nu face niciun pas fara sa gandeasca daca ii aduce sau nu un beneficiu. Tocmai de aceea, ele iti spun dinainte planurile pentru sunt facute deja in cap.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *