Search for content, post, videos

Horosopul saptamanii 28 mai – 3 iunie 2018! Zodii care vor avea noroc in dragoste in urmatoarele zile

Ultima saptamana din luna mai nu aduce doar timp liber pentru oameni, ci si noroc pentru trei zodii. Conform horoscopului Minerva, urmatoarele zile se anunta extrem de frumoasa pentru unii nativi.

Berbec

Pentru Berbecii casatoriti luna mai se anunta ceva putin mai agitata. In primul rand ai mult mai putin timp pentru familie decat au planificat initial. Cu toate acestea, este putin probabil ca asta sa se transforme intr-o drama, intrucat poti depasi cu usurinta orice criza de familie, daca intelegi in mod clar motivele din spatele acestei. In orice situatie, actiunile tale pot fi insotite de un anumit risc.
Leu

Relatiile cu grupul de prietnei sau cu partenerul iti va permite sa iti dpresti mult mai mult. Cu Soarele din In Casa 1 care este si o casa a relatiilor sociale, in trigon cu Marte destul de puternic in Casa a 7-a a relatiilor, anunta miercuri, 30 mai, o intalnire care s-ar putea dovedi extrem de motivanta pentru tine.

Citeste si: Zodii care au noroc in dragoste! Ele vor trai momente de neuitat alaturi de partenerul de cuplu in luna iunie

Scorpion

Romantismul poate cunoaste o efervescenta deloc neobisnuita la tine si poate ajunge sa fie primul pe ordinea de zi, mai ales daca are loc o intalnire care se dovedeste deosebit de tentanta. De fapt, s-ar putea sa te simti ca si cum ti-ai fi intalnit sufletul pereche. Ai mai multa incredere mai tarziu catre sfarsitul saptamanii deoarece ai toate trasaturile pe care majoritatea oamenilor le cauta intr-un potential partener, deci acum alegerea depinde de tine.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *