Search for content, post, videos

Ele sunt cele mai intelepte zodii! Nu pot fi inselate niciodata

horoscop

Fiecare zodie este diferita si are punctele ei forte, dar si pe cele slabe. Iata care sunt cele doua semne despre care se stie ca sunt cele mai intelepte din zodiac.

Varsator
Persoane rationale, inteligente si independente, persoanele nascuta sub zodia Varsator nu sunt prea sensibile sau emotive si evita orice fel de exprimare emotionala.

Varsatorii iau singuri decizii, deoarece isi apreciaza inteligenta. Sunt prieteni de incredere si nu te vor dezamagi niciodata. Deciziile lor sunt in pare parte corecte si par ca stapanesc totul. Se axeaza tot timpul de idei noi si sunt foarte creativi.

Balanta
Sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt indecisi, insa, in acelasi timp, fara nicio indoiala, sunt la fel de intelepti ca Varsatorii.

Balantele sunt blande, amabile, rationale si sociabile. Iubesc comunicare si sunt active din punct de vedere social. Indiferent de varsta, persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt intelepte si foarte agile, pot citi oamenii care mint. Balantele tind sa se concenteze spre perfectiune. Cei nascuti sub semnul Balantei pot fi buni avocati, judecatori, diplomati sau functionari publici.

Intelepciunea este principala lor calitate, ca si la balante.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *