Search for content, post, videos

Ce fel de soacra va fi, in functie de zodie

Daca te gandesti serios la casatorie insa nu esti foarte sigur, sau sigura, in privinta viitoarei tale soacre, afla ca aceasta are comportamentul dictat si de zodie, nu numai de gradul de implicare pe care il are in viata fiului sau fiicei ei.  

Asadar, poti sa iti dai seama ce fel de soacra va fi, in functie de zodie si sa te inarmezi corespunzator pentru luptele viitoare sau sa lasi garda jos, daca nu ai niciun motiv de ingrijorare.

Ce fel de soacra va fi daca e BERBEC

Soacrele din Berbec sunt unele dintre cele mai dificile. Tin mortisi sa se bage in viata copilului lor si parca nu pricep niciodata ca nu ele sunt cele care au pronit o casnicie.

Ce fel de soacra va fi daca e TAUR

Soacrele din Taur sunt si ele unele dintre cele mai bagarete, mai ales daca sunt mame de baieti. Acestea fac tot posibilul sa controloeze deciziile pe care odrasla lor le ia in casnicie.

Ce fel de soacra va fi daca e GEMENI

Soacrele din Gemeni insa sunt unele dintre cele mai deschise la minte. Incearca sa nu se bage deloc in viata de cuplu al odraslei lor si vorbesc si isi spun parerea doar daca sunt intrebate.

Ce fel de soacra va fi daca e RAC

Soacrele din Rac sunt asemanatoare celor din Gemeni insa au momente in care, din cauza ca sunt prea zeloase, cam dau gres in ceea ce priveste raportul cu nora sau cu ginerele. Nu intentioneaza insa sa faca acest lucru.

Ce fel de soacra va fi daca e LEU

Soacrele din Leu sunt unele dintre cele mai distante din tot zodiacul. Incerarca pe cat sepoate de mult sa nu se bage in viata nimanuui, pentru a nu si-o ingreuna pe a lor.

Ce fel de soacra va fi daca e FECIOARA

Soacrele din Fecioara sunt insa unele dintre cele mai agresive soacre ale zodiacului. Acestea din urma reprezinta mai mereu modelul clasic al soacrei pentru care niciodata nimic nu este facut bine. Acestea sunt unele dintre cele mai neapreciate soacre.

Ce fel de soacra va fi daca e BALANTA

Soacrele din Balanta sunt destul de dificil de gestionat si ele, avand in vedere ca sunt cat se poate de pline de convingeri vechi, Mai mult decat atat, au si darul de a judeca pe oricine, implicit pe nora sau pe ginere.

Ce fel de soacra va fi daca e SCORPION

Soacrele din Scorpion au talentul de a vorbi mereu in plus si de a spune unele dintre cele mai nepotrivite lucruri. Uneori chiar nu isi dau seama ce se intampla insa de cele mai multe ori spun exact ceea ce cred.

Ce fel de soacra va fi daca e SAGETATOR

Soacrele din Sagetator sunt acele soacre care ofera absolut toata averea lor copiilor. Le place sa se simta utile si sa ajute din punct de vedere financiar, daca este nevoie. Mai mult, soacrele din Sagetator sunt si foarte placute copiilor.

Ce fel de soacra va fi daca e CAPRICORN

Soacrele din Capricorn au talentul de a fi cat se poate de curioase. Asa ca nu se vor sfii sa dezvolte o relatie cu nora sau cu ginerele, pentru a afla ce fel se comporta copilul lor. Soacrele din aceasta zodie simt mereu nevoia de a controla.

Ce fel de soacra va fi daca e VARSATOR

Soacrele din Varsator sunt cat se poate de linistite. Nu vor sa deranjeze si nu vor sa fie deranjate. Intervin in relatia odraslei lor doar daca le este ceruta parerea si au parte de respectul tuturor, fie ca e vorba de nurori sau gineri, fie ca e vorba de proprii copii.

Ce fel de soacra va fi daca e PESTI

Soacrele din Pesti nu se baga in relatia copilului lor, insa de cele mai multe ori urasc felul in care acesta isitraieste viata de cuplu. Mai mult decat atat, de multe ori vocifereaza in legatura cu acest lucru si isi varsa amarul celorlalte rude.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *