Search for content, post, videos

Cu cine se potriveste un barbat Berbec, in functie de zodie! Ele sunt femeile care ar putea sa-l cucereasca iremediabil

Te-ai indragostit iremediabil de un barbat in zodia Berbec si nu stii daca va potriviti? Ei bine, descopera mai jos ce sanse are povestea voastra sa reziste in timp din punct de vedere astrologic si afla care sunt zodiile compatibile cu acesta.

Berbec + femeie Sagetator

Unul dintre cele mai solide cupluri poate fi reprezentat de aceasta combinatie, intrucat ambele zodii sunt agile mintal si fizic si se pot provoca reciproc. Ba mai mult, daca Berbecul este impulsiv si extrovert, Sagetatorul e dornic de aventura, asa ca se vor completa perfect.

Berbec + femeie Leu

Si aceasta combinatie are sanse de reusita, daca femeia poate sa-i tempereze gelozia barbatului atunci cand nu mai este in centrul atentiei, intrucat, se stie foarte bine, persoanele nascute sub semnul Berbec adora, pur si simplu, sa faca furori.

Berbec + femeie Berbec

Desi unele zodii nu se inteleg sub nicio forma, aceasta regula nu se aplica si Berbecilor. Acestia pot forma un cuplu solid, intrucat se inteleg din priviri, vor ajunge sa se cunoasca perfect, insa succesul povestii de iubire depinde si de ascendentul fiecaruia dintre parteneri.

Berbec + femeie Gemeni

Unele persoane nascute sub semnul Berbec nu poate trai fara Gemeni, asa cum focul nu arde fara aer. Ambele zodii sunt indragostite de flirt si libertate si se bucura din plin de relatie.

Berbec + femeie Balanta

Intr-un astfel de cuplu, Balanta va detine mereu controlul dar acest lucru nu-i incurca cu nimic pe Berbeci, care sunt mai comozi. Chiar si asa, insa, cei doi au cateva puncte comune si vor reusi sa se inteleaga de minune, putand sa-si consolideze relatia.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *