Search for content, post, videos

Care sunt zodiile care se victimizeaza in mod excesiv

Patru nativi ai zodiacului sunt cunoscuti pentru faptul ca se victimizeaza in mod excesiv. Le place sa exagereze cu drama mai ales atunci cand vor sa iasa cu bine dintr-o situatie neplacuta.

Care sunt zodiile care se victimizeaza excesiv:

Pesti
Pestii sunt extrem de generosi, sensibilii si sufletisti, insa au un mare defect – le place sa fac din orice o drama.

Se victimizeaza si atunci cand nu au dreptate si sunt prinsi cu minciuna sau atunci cand vor sa obtina aprecierea celor in fata carora au gresit. Chiar daca nu o fac cu intentie rea, lucrurile le ies mereu pe dos.

Fecioara
Fecioara face si ea parte din zodiile care se victimizeaza excesiv, iar asta se intampla tocmai din pricina faptului ca este extrem de calculata, bine organizata si extrem de dura cu ea insasi.

Sunt foarte sensibile atunci cand vine vorba de glume legate de aspectul fizic sau de barfe in care li se pune vorbe in gura. In aceste cazuri ajung sa atinga pragul critic de victimizare.

Rac
Nu suporta sa-si piarda puterea, iar acest lucru ii va face sa se victimizeze excesiv. Cand le merge bine sunt persoane foarte vehemente, insa cand lucrurile nu sunt asa cum isi doresc ei incep sa-si caute aliati.

Scorpion
Scorpionii sunt campioni la capitolul victimizare. Spre deosebire de Fecioare si Pesti, acestia o fac cu buna stiinta. Sunt profesori atunci cand vine vorba de tehnici de persuasiune si manipulare in masa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *