Search for content, post, videos

Adevarul despre zodia Scorpion! Ce nu stiai despre acesti nativi

Despre persoanele nascute in zodia Scorpion se spune ca sunt cei mai dificili din tot horoscopul, insa, potrivit astrologilor, acestia pot sa aiba si laturi frumoase. Este, insa, nevoie de timp ca sa le descoperi.

Se fac usor placuti

Persoanele nascute in aceasta zodie au o privire ce-ti patrunde in suflet instant si sunt capabile sa descopere orice secret. Ba mai mult, au tendinta sa descopere caracterelor celor din jur, dar nu lasa niciodata sa se vada ce gandesc.

Tind sa se izoleze

De celel mai multe ori, Scorpionii sunt freu de cunoscut si greu de uitat, intrucat au un numar limitat de prieteni si nici nu isi exprima cu usurinta sentimentele.

Adora linistea

Acesti nativi au o polaritate negativa, sunt mereu dominati de o furtuna de sentimente, sunt chinuit de intrebari, motiv pentru care intotdeauna cauta linistea pe care n-o gaseste cu usurinta. Totusi, atunci cand sunt pasionati de ceva, atunci muncesc din rasputeri.

Detesta minciuna

Nativii Scorpion sunt persoane de incredere pe care te poti baza, insa odata ce i-ai mintit nu vei mai avea nicio sansa sa le intri in gratii. Ba mai mult, isi dau seama imediat cand partenerii lor ori partenerele se prefac in dragoste.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *