5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Zi de marti agitata din cauza unor evenimente mari ce se apropie in viata tuturor nativilor zodiacului. Uniii dintre ei se vor afla in impas si trebuie sa gaseasca solutii rapide.

BERBEC – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Zi de marti destul de grea pentru nativii din berbec din cauza unor greutati neasteptate, de natura financiara. Nativii acestei zodii vor fi nevoiti sa gaseasca solutii pentru problemele lor, altfel risca sa intre in impas.

TAUR – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Taurii incearca marti sa repare relatia cu persoana iubita. Nativii acestei zodii se confrunta cu probleme amoroase de prea multa vreme, asa ca incearca sa faca in asa fel incat sa rezolve ce au stricat in trecut.

GEMENI – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru nativii din Gemeni. Au parte de noroc pe toate planurile iar relatia cu persoana iubita pare sa fie din ce in ce mai puternica si mai stabila, avand in vedere ca au planuri ferme pentru viitor.

RAC – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Racii primesc vesti minunate marti cu prievire la o reusita imensa din punct de vedere financiar. De acum incolo, viitorul lor va fi asigurat si vor reusi sa isi duca la bun sfarsit toate visele.

Citeste si:  Horoscop luni 18 aprilie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

LEU – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Leii reusesc marti sa se odihneasca si sa isi puna oridne inplanurile pe care le au, din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii au mare noroc si in ceea ce priveste oportunitatea unui loc de munca.

FECIOARA – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Fecioarele se bucura marti de toata atentia persoanei iubite iar acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa se simta din ce in ce mai impliniti. Fiecare moment pe care il petrec alaturi de persoana iubita ii face sa se simta din ce in ce mai apreciati pe nativii acestei zodii.

BALANTA – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Balantele dau marti de o serie de probleme de natura financiara care le impiedica sa isi duca la bun sfarsit planurile. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa isi calce peste principii si sa incerece sa se indatoreze la prieteni.

SCORPION – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Scoprionii fac in asa fel marti incat sa dea dovada de integritate la locul de munca, iar acest lucru le va aduce aprecierea sefilor. Nativii acestei zodii se confrutna cu o serie de provocari carora le vor face fata cu brio.

SAGETATOR – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Citeste si:  Horoscop complet marti, 27 ianuarie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Sagetatorii fac tot posibilul marti sa scape dintr-o incurcatura de natura financiara, cauzata de datoriile multe pe care le au. Nativii acestei zodii cauta ajotor din partea apropiatilor insa vor avea surpriza neplacuta sa afle ca nimeni nu este dispus sa il ofere.

CAPRICORN – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Marti capricornii incearca o strategie diferita in ceea ce priveste relatia pe care o au cu superiorii. Capricornii vor avea placuta surpriza sa vada ca planul lor da roade si vor fi cu siguranta propusi unei avansari sau unei mariri de salariu.

VARSATOR – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Zi de marti minunata pentru nativii din Varsator care se simt din ce in ce mai iubiti si mai protejati de persoana iubita. Nativii acestei zodii se pregatesc intens pentru un eveniment de mari proportii care va avea un succes rasunator.

PESTI – horoscop zilnic, 8 septembrie 2015, marti

Pestii sunt in expectativa in ceea ce priveste un eveniment de proportii ce se apropie. Asa ca sunt foarte preocupati ca toate pregatirile pe care le-au facut sa fie in ordine.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: