22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend. Ce rezerva astrele...

Horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Nativii mai multor zodii sunt tentati sa exagereze astazi, iar neplaceri mai mici sau mai mari pot aparea pe planuri diverse tocmai din acest motiv.

BERBEC – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Berbecii au multe de indeplinit astazi motiv pentru care cauta fel de fel de „mijloace” pentru a se energiza, pentru a se eficientiza. Unii recurg la cafea si energizante, altii la neglijarea unor treburi secundare in opinia lor. Oricum ar fi, desi este perfect in regula sa-si canalizeze atentia spre rezolvarea a cat mai mult, excesul de cofeina sau de zahar o sa le tulbure starea fizica, in timp ce neglijarea anumitor treburi „teoretic secundare” ar putea sa le cauzeze certuri majore cu persoane foarte apropiate. E nevoie de masura in toate astazi!

TAUR – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Taurii au o zi exceptionala astazi. Radiaza de optimism si simt ca nimic nu le sta in calea realizarii planurilor facute pentru viitorul apropiat. Totusi, ar trebui sa fie cu bagare de seama. Prea mult optimism si prea multa incredere in fortele proprii le pot reduce capacitatea de analiza la rece. Astfel ca, daca sunt pusi in fata unei situatii usor problematice, exista riscul de a lua decizii pripite din lipsa de concentrare.

GEMENI – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Inteligenta si sarmul nativilor din Gemeni opereaza la nivel maxim astazi, dandu-le impresia ca pot scapa basma curata din orice. Este chiar recomandat sa-si puna calitatile in slujba unui proiect important de viitor sau chiar in gasirea unei solutii pentru o problema imediata, dar trebuie sa se abtina de la a-si folosi inteligenta si sarmul la inducerea in eroare a unor persoane din mediul lor profesional. Cu asa ceva n-au cum sa scape basma curata!

RAC – horoscop zinic 2 iulie 2015, vineri

Racii gandesc intens astazi fiecare chestiune care le iese in cale. In ochii celorlalti, ar putea parea ineficienti tocmai pentru ca-si aloca mai mult timp decat ar trebui in evaluearea unor chestiuni care, teoretic, nu sunt atat de solicitante. Insa, spre finalul zilei, tocmai pentru ca altii o dau in bara, Racii vor primi aprecieri tocmai pentru capacitatea lor analitica si pentru rabdarea pe care o au in rezolvarea problemelor de zi cu zi.

Citeste si:  Horoscop vineri 8 aprilie si pentru weekend

LEU – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

In sfarsit, Leii simt ca au un moment de respiro. Dupa zile incarcate, nativii din Leu se detaseaza si-si acord lor insisi timp nefacand practic mai nimic azi. In schimb, se dedau la tot felul de excese culinare, fapt care ar putea sa le genereze disconfort fizic. Pentru a se bucura cu adevarat de momentele mai lejere pe care le au, Leii ar trebui sa dea dovada de mai multa stapanire asupra propriilor lor pofte.

FECIOARA – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Fecioarele simt o nevoie acerba de a-si satisface dorintele amoroase, insa – fie cuplate, fie singure – nu se vor putea bucura de prea multa tandrete astazi. Pe plan profesional, nativii din Fecioara sunt puternic solicitati, motiv pentru care nu se vor putea ocupa de nevoile lor sentimentale. In consecinta, Fecioarele ar putea fi marcate de un oarecare sentiment de frustrare, mai cu seama spre final de zi.

BALANTA – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Balantele vor primi o veste buna astazi. Poate fi vorba de obtinerea unui rezultat favorabil intr-un anumit demers sau poate fi vorba de o invitatie neasteptata la un eveniment foarte reusit. Oricum ar fi, Balantele pot renunta la a-si face planuri azi, caci ele vor aparea inopinat in cel mai placut mod posibil.

SCORPION – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Scorpionii n-au o zi tocmai reusita. In timp ce in mediul profesional sunt puternic solicitati si, in opinia lor, in mod nedrept, pe plan personal exista riscul de a avea parte de tensiuni, chiar de certuri cu o persoana foarte draga din cauza unor diferente de viziune asupra unei situatii date.

Citeste si:  Horoscop zilnic 29 mai, vineri si pentru weekend. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

SAGETATOR – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Sagetatorii, desi par dezorganizati astazi, prezinta o ampla capacitate de viziune spre propriul viitor. Nativii acestei zodii ar trebui sa incerce sa aplaneze pe cat posibil nemultumirile celor din jur, continuand sa se concentreze pe propriile planuri de viitor, caci deschiderea lor psihica este la nivel maxim astazi.

CAPRICORN – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Capricornii incep, intr-un final, sa-si incetineasca ritmul, reusind sa se deconecteze de la cotidian dupa zile in sir de munca la turatie maxima. Simt ca au trecut un prag important in viata lor, chiar daca acesta i-a costat cateva fire albe in prag. Nu trebuie, insa, sa cada in capcana altor ambitii pe care le au. Desi este perfect in regula sa vrei sa tinzi catre mai mult, vesnica goana in care traiesc Capricorni o sa le aduca mai mult nefericire decat impacare.

VARSATOR – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

Varsatorii se bucura de atentia si de bunavointa celor din jurul lor, atat pe plan personal, cat si in mediul profesional. Apreciaza grija pe care altii o poarta pentru ei, desi sunt usor circumspecti cu privire la motivele bunavointei celor din jur, mai cu seama a celor din mediul profesional. Nu ar trebui sa-si umbreasca starea de spirit cautand nod in papura, ci mai bine se bucura de tot ce-i bun in jurul lor.

PESTI – horoscop zilnic 3 iulie 2015, vineri, si pentru weekend

O relatie neincheiata cum s-ar fi cuvenit incepe sa-i bantuie pe nativii din Pesti. Desi ei stiu prea bine ca asa ceva avea sa se intampla mai devreme sau mai tarziu, Pestii simt pe propria piele astazi cat de rau este sa lasi lucrurile importante neterminate. Vor nu vor, nativii din Pesti se vor vedea nevoiti sa intre intr-o dinamica foarte incomoda pentru ei ca sa rezolve treburile.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: