28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop financiar iunie 2015. Zodii si perioade norocoase la bani

Horoscop financiar iunie 2015. Zodii si perioade norocoase la bani

Luna iunie 2015 se arata destul de aglomerata din punct de vedere financiar pentru majoritatea nativilor zodiacului. Iata care sunt zodiile si perioadele norocoase la bani, in iunie.

BERBEC – Horoscop financiar iunie 2015

Berbecii incep luna iunie destul de slab din punct de vedere financiar, din cauza faptului ca trebuie sa-si achite o serie de datorii mai vechi. Insa, incepand de pe 10 iunie, norocul la bani le va surade si vor incepe sa se stabilizeze financiar.

TAUR – Horoscop financiar iunie 2015

Taurii au destul de multe cheltuieli neasteptate in luna iunie. Astainseaman ca vor fi nevoiti sa isi dramuiasca cat se poate de bine finantele, pentru a nu intra in impas cu banii. Insa, de pe 20 iunie incolo, vor reusi sa se redreseze financiar.

GEMENI – Horoscop financiar iunie 2015

Gemenii au parte doar de cele mai placute surprize financiare in luna iunie. Nativii acestei zodii intra de pe 1 iunie intr-o perioada de crestere financiara imensa care va dura foarte mult timp. Astfel, in urmatorii doi ani cel putin, vor face mai multi bani decat ar fi crezut vreodata si vor reusi sa isi implineasca multe din visele pe care le au.

Citeste si:  HOROSCOP - Luni, 4 septembrie. O zi plina de surprize!

RAC – Horoscop financiar iunie 2015

Si racii o duc destul de bine din punct de vedere financiar in iunie. Nativii acestei zodii au placuta surpriza ca pe de 15 iunie incolo sau aiba parte de o serie de castiguri neasteptate. Banii ii vor folosi pentru a se rasfata.

LEU – Horoscop financiar iunie 2015

Leii incep sa castige din ce in ce mai multi bani incepand cu data de 10 iunie. Este posibil sa gaseasca o sursa de venit alternativa pe langa job-ul pe care il au, ceea ce ii va multumi foarte mult.

FECIOARA – Horoscop financiar iunie 2015

Fecioarele insa se confrunta cu o serie de probleme financiare la inceputul lunii iunie, din cauza ca sunt presate de o serie de cheltuieli necesare. Incepand insa cu data de 20 iunie, totul va reintra in normal, din punct de vedere financiar.

BALANTA – Horoscop financiar iunie 2015

Balantele au parte de perioade de profit neasteptat si de colaps financiar neasteptat in luna iunie. Astfel, daca luna iunie debuteaza cu surprize placute din punct de vedere financiar, de pe 10 iunie incolo Balantele vor avea cheltuieli destul de mari pana pe 20 iunie. Apoi se vor redresa si lucrurile vor reintra in normal.

SCORPION – Horoscop financiar iunie 2015

Scorpionii insa sunt cei nativi ai zodiacului pe care astrele nu-i protejeaza deloc financiar in iunie. Insa, in ciuda tuturor greutatilor financiare pe care le au, se vor descurca onorabil datorita faptului ca in luna mai au reusit sa stranga sume importante de bani.

Citeste si:  Horoscop complet miercuri, 24 septembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

SAGETATOR – Horoscop financiar iunie 2015

Sagetatorii incep sa faca din ce in ce mai multi bani incepand de pe data de 15 iunie, datorita, in mod sigur, unei schimbari imense in ceea ce priveste cariera pe care o au. Nativii acestei zodii intra de pe 15 iunie intr-o perioada propice din punct de vedere financiar.

CAPRICORN – Horoscop financiar iunie 2015

Capricornii pe de alta part se simt din ce in ce mai saraci incepand cu data de 2 iunie. Insa, acest lucru este cauzat doar de faptul ca ei insisi cheltuie peste masura. De pe 15 iunie insa isi vor intra in normal, dupa ce vor fi facut o serie de calculce cu privire la venituri si cheltuieli.

VARSATOR – Horoscop financiar iunie 2015

La fel ca si in cazul Gemenilor, Varsatorii intra de la inceputul lunii iunie intr-o perioada minunata din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii incep sa faca de pe 1 iunie din ce in ce mai multi bani, pe o perioada nedeterminata de timp.

PESTI – Horoscop financiar iunie 2015

Pestii au parte de o surpriza placuta din punct de vedere financiar dupa data de 20 iunie, cand vor avea parte de o serie de castiguri neasteptate. Pana atunci insa, vor cam da din colt in coltcu banii, din cauza cheltuielilor care devin din ce in ce mai mari si mai dese, din cauza starii de sanatate a unui membru apropiat de familie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: