25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEHoroscop de weekend. Carusel de emoții pentru unii nativi

Horoscop de weekend. Carusel de emoții pentru unii nativi

Horoscop weekend. Citește horoscopul pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Berbec – Horoscop weekend

Problema este că ești blocat în „eu”-ul tău. Sunteți incapabil să priviți lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă. Așa că, schimbă punctul de vedere. Concentrează-te pe atingerea acelei vaste spațialități din interiorul tău. Concentrează-te pe aducerea bucuriei, a compasiunii și a bunătății în ecuație. Găsiți o modalitate de a întâlni oamenii acolo unde sunt. Lucrați pentru a găsi soluții amiabile. Având echipa alături de tine îți va face viața mult mai ușoară.

Taur

Viața lucrează în favoarea ta, iar în acest moment, ea vă aduce oportunități de creștere. Așadar, apăsați butonul de accelerare, da? Ceva ne spune că ești gata să mergi departe! Sunteți gata să vă împărtășiți darurile sacre și să plantați semințele schimbării în conștiința colectivă. Mai mult, marele final al sezonului Capricorn te vede pășind în portalul abundenței cu stil! Consideră acest soulscop ca fiind memento-ul tău de a te strecura în modul de primire. Să vă permiteți să primiți fructele dulci ale muncii voastre.

Gemeni – Horoscop weekend 

Ești într-un loc bun, Gemeni! Dedică-ți energia în ceea ce îți aduce bucurie, explorându-ți potențialul creativ și inspirându-i și pe alții să facă la fel. Așadar, nu lăsa ca micile turbulențe, dacă există, să te afecteze. Treceți prin viață cu zâmbetul pe buze și cu un cântec în inimă, știind că sunteți pe deplin susținuți de forțele misterioase de deasupra și că recompensele pe care le meritați își vor găsi drumul spre voi la timpul divin. Dacă problemele juridice sunt ceva cu care vă confruntați în acest moment, consultați un expert în domeniul dat. Oh, și încă un lucru! Rezolvă-ți actele.

Rac – Horoscop weekend

Preiei controlul asupra vieții tale, Rac. Îți însușești povestea, cu îndrăzneală și fără scuze, și o împărtășești cu cei care contează. Înțelegi că atât cele mai bune cât și cele mai rele te-au ajutat să ajungi unde ești astăzi și ești recunoscător pentru lecțiile sufletești pe care le-ai învățat de-a lungul timpului. Mai mult, emani încredere și te prezinți în lume ca cea mai întruchipată versiune a ta.

Unii dintre voi ar putea fi martorii unei schimbări de paradigmă pe frontul muncii, având în vedere munca interioară la care v-ați dedicat. În caz că vă întrebați: sunteți pregătiți să pășiți în pantofi mai mari. Dați-vă permisiunea de a accepta cu grație o poziție de conducere.

Citeste si:  Horoscop luni 15 decembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Leu – Horoscop weekend

În caz că vă întrebați, sunteți acolo unde trebuie să fiți și veți continua să înfloriți în timp ce dansați dansul vieții. Luați-vă un moment pentru a sărbători momentele de descoperire. În același timp, fiți recunoscători pentru eșecurile care v-au permis să învățați, să creșteți și să evoluați în versiunea de sine.

Vestea bună este că acum intrați într-o perioadă de stabilitate financiară. Un moment din viața ta în care vei primi roadele dulci ale muncii tale din trecut. Dacă vă aflați într-o poziție managerială, să conduceți prin exemplu. Nu uitați că, strălucind în lumina voastră, le dați celorlalți permisiunea de a face la fel.

Fecioară – Horoscop weekend

Ne-am prins, Fecioară! Lucrurile pe frontul dragostei și al romantismului au fost departe de a fi perfecte. Asta înseamnă că ar trebui să renunți complet la ideea de romantism și să stai bosumflată acasă? Știi deja răspunsul la această întrebare!

În loc să te plângi de ceea ce nu merge sau să te fixezi pe o anumită persoană, clarifică-ți intențiile și manifestă-ți cea mai bună viață. Redirecționează-ți energia către tipul de parteneriat pe care îl imaginezi pentru tine. Apoi, treci prin viață știind că ceea ce ai cerut este deja al tău.

Balanță – Horoscop weekend 

Îndrumarea voastră în această săptămână este să fiți perspicace. Să gesionați cu grijă timpul și energia voastră. Să fiți perspicace cu cine vă împărțiți spațiul. Vreți să vă înconjurați de oameni care vă înalță spiritul, mai degrabă decât de cei care vă lasă să vă simțiți epuizați. Nu uitați, spuneți „da” doar la ceea ce rezonează cu cântecul sufletului vostru va fi nevoie să spuneți „nu” la ceea ce nu rezonează. Săptămâna aceasta, vi se reamintește, de asemenea, de puterea de a „permite”. Așadar, amintiți-vă mantra „ceea ce curge, curge și ceea ce se prăbușește, se prăbușește”. Învățând să fii fluid în situații lipicioase se va dovedi a fi o superputere, frumos.

Scorpion horoscop weekend

Îți servește să-ți ții inima atât de strâns încât să nu o împarți cu nimeni? Nu spunem că toată lumea merită blândețea ta, tandrețea ta. Pur și simplu îți amintim că este o idee bună să rămâi deschis în cazul în care persoana potrivită intră pe orbita ta. Când vine vorba de chestiuni profesionale, ți se cere să-ți îmbrățișezi adevăratul potențial. Știi cine ești și știi ce ești capabil să creezi pe parcurs. Nu te reține de data aceasta!

Citeste si:  Cele mai bune albume romanesti de hip hop

Săgetător – Horoscop weekend

Este un final de săptămână în care ar trebui să-ți „numeri binecuvântările”. Te uiți înapoi la traiectoria vieții tale și îți exprimi recunoștința pentru locul în care te afli acum și unde te îndrepți. Înțelegi că experiențele din trecut au fost lecții importante de învățat, chiar dacă nu au fost întotdeauna plăcute.

Lumina de la capătul tunelului este reală, frumoasă și îți reiterează faptul că ești pe drumul cel bun. Când vine vorba de chestiuni profesionale, ți se cere să folosești cu „încredere” superputerea ta. Să intrați în fiecare încăpere ca și cum ați fi câștigat deja inimile celorlalți.

Capricorn – Horoscop weekend

Dacă te chinui să iei o decizie, dacă te chinui să găsești o direcție, fă o pauză și călătorește înapoi la inima ta. Busola ta interioară știe întotdeauna care este calea de urmat, iar busola ta interioară te ghidează chiar acum.

Când vine vorba de relațiile tale, atât personale, cât și profesionale, practică onestitatea. Spuneți oamenilor ce simțiți și ce așteptați de la ei, fără a înfrumuseța adevărul. Sacrificarea nevoilor tale pentru a-i mulțumi pe cei din jur nu va face decât să te ducă mai departe în vizuina de iepure a resentimentelor.

Vărsător

Atunci când avem idei rigide despre cum vrem ca lucrurile să se materializeze în viața noastră, ajungem să împiedicăm procesul de manifestare. Vărsătorule, ar putea fi adevărat și în cazul tău? Îți sabotezi în secret progresul prin faptul că te fixezi pe lucrurile care nu îți sunt destinate? Respiră, intră în modul de observator și lasă universul să-și facă magia. Infuzează-ți rugăciunile cu recunoștință și cu grație, în timp ce treci prin viață cu ușurință, bucurie, fără efort. Ceea ce este al tău își va găsi drumul în experiența ta atunci când este menit!

Pești

Mintea face ceea ce face cel mai bine. Oscilează de la o idee la alta și aduce la suprafață povești din trecut atunci când ne așteptăm mai puțin. S-ar putea ca acest lucru să fie adevărat și în cazul vostru? Vă fixați asupra a ceea ce a mers prost, de ce și cum, în loc să îmbrățișați ceea ce vă oferă momentul prezent? Ancorează-te în prezent. Observă aspectele pozitive. Recunoaște binecuvântările deghizate. Schimbându-ți punctul de vedere, vei putea înțelege cum universul lucrează, de fapt, în favoarea ta.

Credit foto: freepik.com

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: