28 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop de weekend 27 - 29 ianuarie 2024. Cine va avea un...

Horoscop de weekend 27 – 29 ianuarie 2024. Cine va avea un weekend cu încercări

Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024. Citește horoscopul pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Berbec – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

O să începi weekendul cu dreptul, Berbec, însă veștile neașteptate vor elimina toate speranțele pe care le aveai. Deși lucrurile nu trebuie să fie atât de rele se vor simți ca trei cuțite care vor trece prin tine. Este adevărat că este o problemă care, deși nu se va încheia sub responsabilitatea ta mai târziu, alți factori o vor face pentru tine și este cel mai probabil lucru să se întâmple.
Ai grijă de gândurile tale și de modul în care le exteriorizezi.
Numerele norocoase 1 și 9.

Taur – 27 – 29 ianuarie 2024

Poate repeți un model, un mod de viață și de comunicare pentru a-i face pe plac acelei persoane. Departe de a te înșela, evident, creezi un alt eu cu care vei avea de-a face mai târziu în capul tău, mai ales în momentele de liniște.
Prețuiește micile detalii, Taur. Tot ceea ce ți se oferă cadou sau mulțumire va fi din inimă, chiar dacă îi oferi o valoare bănească.
Permiteți-vă să mergeți pentru o clipă pe un câmp cu flori, sau vegetație densă pentru a vindeca sufletul. Este un loc greu de accesat dar numai tu știi să te simți confortabil în acest aspect.
Numerele norocoase 5 și 9.

Gemeni – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

Înainte de a primi acel plan în fața ta și de a trece la acțiune, Gemeni, există o persoană care este un factor cheie în modul în care acest lucru poate merge, nu numai bine, ci și înainte. Sunt foarte apropiați în ceea ce privește afecțiunea și înțelegerea. Nu este un punct obligatoriu, dar va face o mare diferență dacă convergeți cu ei către același punct.
Te vei ocupa de mici proiecte, probleme care îți inspiră o oarecare încredere și din care, cel puțin, vei obține ceva beneficii.
Încetul cu încetul vă revine și această dispoziție va fi în creștere, dar nu aveți prea multă încredere pentru că recuperările trebuie să încerce să îndeplinească un timp minim.
Numerele norocoase 1 și 3.

Rac – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

Rac, munca în echipă va fi misiunea din acest weekend. Lucrează sau colaborează cu alți oameni, fie că este vorba de muncă sau nu. Ideea este că veți obține înțelegerea necesară pentru a explora rădăcinile acelei probleme, găsind soluția perfectă pentru toată lumea. Vei servi drept punte.
Nu idealiza atât de mult anumite părți ale cuiva. Creează atașament și nevoință pentru ego-ul nostru care, pe termen lung, nu va aduce decât o spirală nesfârșită de senzații agonizante.
Verifica-ti sănătatea. Este posibil să ai nevoie de câteva vitamine sau minerale suplimentare.
Numerele norocoase 3 și 8.

Citeste si:  Horoscop zilnic - 9 noiembrie 2015, luni

Leu – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

Distracția este garantată, Leo. Te vei simți euforic și entuziasmat cu cercul tău de prieteni, dorind să profiti la maximum de aceste zile. Atât de mult încât vei ajunge până la punctul de a dori să te odihnești după toată ospătarea. Este necesar să controlăm această forță pentru ca, cel puțin, ceea ce este o plăcere să nu ajungă să fie pătat de oboseală și plictiseală.
Se nasc noi sentimente față de o altă persoană care vor da naștere în tine unui nou mod de a empatiza. Vor fi anunțuri despre o nouă vizită.
Nu bea și nu practica mișcări care îți pot afecta respirația.
Numarul norocos 2.

Fecioară – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

Durerea are fazele ei, Fecioară. Indiferent de natura acestui lucru, trebuie să fii clar că acceptarea, în funcție de gradul în care lucrăm la ea, va facilita aceste faze și, astfel, va putea merge mai departe.

Nu are rost să nu plângi, să fii inert sau să uiți ce s-a întâmplat, dar nici nu e bine să te închizi acasă, să te plângi sau să cauți latura negativă a tuturor. Weekendul acesta trebuie să ajungi la un punct de mijloc, să te echilibrezi. Timpul vindecă totul, dacă îi permitem.
Este necesar să facem înconjurul lumii. Dar numai cu ochii, fără să ieși să călătorești în jurul ei.
Bea multă apă pentru a purifica toxinele pe care le depozitezi.
Numerele norocoase 2 și 7.

Balanță – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

Liniștea și pacea sunt cele două imnuri ale tale, nu-i așa, Balanță? Nu vrem să ne vedem în acele vâltoare în care se află restul umanității. Dar totuși, trebuie să fim conștienți de existența lor și să știm cum să le facem față. Considerați acest lucru un avertisment prealabil.
Va apărea o întâlnire foarte favorabilă în care vă puteți arăta realizările, deciziile în așteptare și problemele care trebuie evaluate de familie. Profita de ocazie pentru a-ti expune punctele de vedere, atat pro cat si contra, deoarece mediul iti va permite acest lucru.
Întinde-ți partea superioară și inferioară a spatelui. Porti multă greutate, atât fizică, cât și emoțională.
Numerele norocoase 0 și 1.

Scorpion horoscop weekend

Acea conversație pe care ai lăsat-o neterminată, pentru moment, nu va aduce consecințe bune, Scorpion. Știi că este ceva nerezolvat, dar aștepți și ca cealaltă persoană să facă un pas. Dacă este un pas fals, cu atât mai bine, pentru că așa vei câștiga teren. Alții ar vedea-o ca pe un joc greșit. Il vezi ca pe un joc inteligent, din moment ce capul tau privilegiat iti permite, de ce nu ar trebui sa profiti de el?
Omologul tuturor acestor lucruri este că ochiul vigilent pe care îl predispui, îl folosești și față de tine, ca pe o armă ca să vrei să ai totul sub control. Știm că acest lucru este imposibil.
Sedentarismul se traduce, neapărat, într-un fel: „ ține spatele drept!”.
Numărul norocos 4.

Citeste si:  HOROSCOP – Sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Săgetător – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

Ai răbdare și, mai ales, fii conștient de faptul că ceea ce trebuie să vină va veni într-un mod destul de distorsionat față de cum te așteptai. Evident, nu este ceea ce ți-ai dorit, dar hai să privim asta ca a învăța pentru noi înșine să nu idealizăm nimic sau să punem așteptări la lucruri, mai bune sau mai rele. Acest lucru doar încurajează în noi un mod de a ne aștepta la lucruri așa cum nu sunt cu adevărat.
Ai niște treburi neterminate de finalizat cât mai curând posibil. Se poate ca, dacă nu este terminat, să fie inutil și să fi pierdut timp, și niște bani, degeaba.
Numerele norocoase 5 și 6.

Capricorn – Horoscop weekend 27 – 29 ianuarie 2024

Capricorn, este timpul să te înconjori de cei dragi. Ai o nevoie urgentă de a spune ceva și vrei ca cei la care ții cel mai mult să fie acolo. Persoana cea mai apropiată de tine va fi cheia prin faptul că vei avea nevoie de sprijinul ei, de o părere, de ceva care să-ți permită să pui acel plan în acțiune. Totul va fi foarte bine organizat.
De asemenea, o figură tânără îți va arăta că au capacitatea de a-și reconstrui viața și nevoile vitale în care te vei vedea reflectat.
Cu o stare bună de sănătate, totul este trăit cu o intensitate mai bună.
Numerele norocoase 2 și 7.

Vărsător – 27 – 29 ianuarie 2024

Vrei să începi din nou de la zero. Sinele tău interior țipă. Nu te sperie, pentru că mentalitatea ta, Vărsător, aproape sută la sută din timp, este pregătită. Cine se sperie este o persoană de care îți place, care îți dorește tot ce este mai bun și, anterior, te-a avertizat asupra căilor pe care mergi. O vei lua in calcul, dar este calea și in final, decizia ta.
Te vei simti plin de energie, cu mici afectiuni in partea de jos a corpului, dar fara griji.
Numerele norocoase 3 și 5.

Pești – 27 – 29 ianuarie 2024

Te-ai gândit de câteva zile la modul în care te vei lansa în acel lucru care te deranjează atât de mult, Pești. Cu siguranță ai legat deja toate capetele și ai adunat toate informațiile, este o chestiune de fermitate și siguranță în tine. Ai totul de câștigat, să ieși învingător pentru că știi că ai făcut bine și ai referințe bune care să te ajute. Păstrează senzațiile pe care le vei obține din el.
Încercați să nu răniți pe nimeni sau cât mai puțin posibil, dar aceasta este aproape o chestiune de supraviețuire socială și trebuie să o opriți cât mai curând posibil.
Stresul pe care îl acumulați ar putea duce la dureri oculare și tensiune în maxilar.
Numerele norocoase 3 și 7.

Credit foto: freepik.com

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: