29 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop amoros iunie 2015. Zodii si perioade norocoase in dragoste

Horoscop amoros iunie 2015. Zodii si perioade norocoase in dragoste

Luna iunie pare sa fie propice pentru majoritatea nativilor zodiacului din punct de vedere amoros. Astfel, fie ca se infiripa noi idile, fie ca relatia deja stabila a unora dintre nativi sufera o serie de schimbari, in iunie toate zodiile trec pri momente speciale in dagoste. Asadar, iata horoscopul amoros pentru iunie 2015 si care sunt zodiile zi perioadele norocoase in dragoste.

BERBEC – Horoscop amoros iunie 2015

In luna iunie Berbecii descopera ca nu mai nutresc aceleasi sentimente puternice pentru persoana care le este alaturi. Incepandde pe 15 iunie vor demara o serie de discutii in acest sens si sunt sanse foarte mari ca pana la finalul lunii sa ramana singuri. Acest lucru este benefic pentru Berbeci avand in vedere ca este ceea ce isi doresc cu adevarat.

TAUR – Horoscop amoros iunie 2015

Luna iunie ii prinde pe Tauri intr-o perioada destul de ambigua din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii nu pot identifica concret ce sentimente au cu privire la diversele persoane care le patrund in suflet. Abia dupa 20 iune situatia se va clarifica si vor alege cu cine sa isi petreaca o buna parte din viitor.

Citeste si:  HOROSCOP – Marti, 04 septembrie 2018

GEMENI – Horoscop amoros iunie 2015

Gemenii insa, la fel ca si pe plan financiar, pe plan amoros stau nespus de bine in luna iunie. Mai mult, intr-o intr-o perioada de romantism statornic ce ii va face sa se simta cat se poate de fericiti in perioada ce urmeaza.

RAC – Horoscop amoros iunie 2015

Luna iunie nu sete neaparat speciala din punct de vedere amoros pentru Raci. Nativii acestei zodii traiesc o perioada de normalitate in ceea ce priveste amorul. Mai precis, au tendinta de a isi da interesul pentru a face ca relatia actuala sa mearga. Pe 25 iunie insa se prevede o schimbare in dragoste.

LEU – Horoscop amoros iunie 2015

Luna iunie este foarte buna din punct de vedere amoros pentru Lei, acestia fiind una dintre cele mai norocoase zodii din acest punct de vedere. Mai precis, persoana iubita vine cu o propunere surprinzatoare, in ceea cepriveste casatoria, dupa data de 15 iunie.

FECIOARA – Horoscop amoros iunie 2015

Fecioarele isi dau seama in iunie ca se afunda din ce in ce mai mult intr-o relatie care, in aparenta, este benefica. Insa, de pe 20 iunie incolo, incep sa-si puna o serie de intrebari cu privire la gradul de sinceritate din relatia lor. Rezolutia de la finalul lunii ar putea sa ii dea peste cap pe acesti nativi.

Citeste si:  Zilele si numere norocoaste in dragoste si la bani, pentru fiecare zodie, in octombrie

BALANTA – Horoscop amoros iunie 2015

Balantele intra de pe 5 iunie intr-o perioada de experimentare maxima din punct de vedere amoros si erotic. Se simt foarte libere pentru a face acest lucru, avand in vedere ca recent au reusit sa iasa dintr-o relatie nu prea placuta.

SCORPION – Horoscop amoros iunie 2015

Luna iunie este linistita din punct de vedere amoros pentru Scorpioni. Doar pe 17 si 18 iunie ar putea sa aiba parte de o serie de discutii contradictorii cu persoana iubita, din cauza geloziei.

SAGETATOR – Horoscop amoros iunie 2015

Tot gelozia este motivul pentru care nativii din Sagetator au parte de mari probleme in amor incepand cu data de 15 iunie. Mai precis, persoana iubita isi manifesta gelozia destul de puternic, ceea ce ii face pe nativii acestei zodii sa inceapa sa isi puna intrebari cu privire la viitorul relatiei in care se afla.

CAPRICORN – Horoscop amoros iunie 2015

Luna iunie incepe sa fie placuta pentur Capricorni, din punct de vedere amoros, abia de pe data de 15. Pana atunci, isi vor linge ranile dupa o nedorita deceptie n dragoste. Pe 15 iunie insa va aparea in viata lor o persoana care va lua durerea cu mana.

VARSATOR – Horoscop amoros iunie 2015

Varsatorii au parte de unele dintre cele mai frumoase si romantice momente in iunie, avand in vedere ca persoana iubita este din ce in ce mai indragostita de ei. Acest lucru le va da putere si motivare in tot ceea ce intreprind.

PESTI – Horoscop amoros iunie 2015

Pestii, pe de alta parte, se confrunta cu o serie de probleme sentimentale de la inceputul lunii panape data de 10 iunie. Dupa aceea, dupa o serie de discutii, totul va intra in normal si apele se vor calma.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: