22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 29 iulie. Gemenii riscă să rănească o persoană dragă, în timp...

Horoscop 29 iulie. Gemenii riscă să rănească o persoană dragă, în timp ce Berbecii au spor în toate

Inrolare trafic.ro

Horoscop 29 iulie. Află chiar acum ce te așteaptă în funcție de zodie. Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Zodia Berbec

Ești zodia protejată a acestei zile. Astrele sunt de partea ta și beneficiezi de protecția divină. Vei avea parte de spor în toate, pe orice plan îți propui. Bucură-te din plin de aceste momente frumoase.

Zodia Taur

Cei care sunt singuri își pot găsi perechea, în timp ce persoanele care sunt deja într-o relație dau nas în nas cu ispita. Trebuie să se decidă dacă vor sau nu să calce strâmb.

Zodia Gemeni

Treci printr-o furtună de sentimente. Simți multă furie și frustrare, dar trebuie să ai mare grijă la vorbe. Poți răni teribil pe cineva apropiat, iar apoi s-ar putea să regreți amarnic acest lucru.

Zodia Rac

Ai de luat o decizie foarte dificilă pe plan sentimental. Niște evenimente neplăcute te fac să te întrebi dacă merită cu adevărat să mergi mai departe sau dacă a venit momentul să tai în carne vie.

Zodia Leu

Ți-ai dori să ai o comunicare mai bună cu cei dragi sau din familie, dar dai dovadă de generozitate și înțelegere. Realizezi că au și ei viețile lor aglomerate și pline de neprevăzut.

Citeste si:  Zodii care primesc lovituri grele in luna februarie 2018

Zodia Fecioară

Ești alături de un prieten care are mare nevoie de sprijinul tău în această perioadă. Îi alini suferința oferindu-i un umăr pe care să plângă, dar și sfaturi oneste, din propria ta experiență.

Zodia Balanță

Se reîntoarce în viața ta o persoană din trecut cu niște vești care te lasă cu gura căscată. Te uimește lejeritatea cu care vrea iar să ocupe un loc în prezent în anturajul tău.

Zodia Scorpion

Se întâmplă imposibilul la locul de muncă. Reușești să cazi la pace cu un coleg sau cu o colegă cu care ai avut niște conflicte majore în trecut. Ba mai mult decât atât, ajungeți să vă și ajutați reciproc la nevoie.

Zodia Săgetător

Iei o decizie radicală pe plan profesional. Te-ai săturat de lipsa de respect de la locul de muncă și de banii insuficienți, așa că vrei să încerci o perioadă pe cont propriu, să vezi cum este.

Zodia Capricorn

Ai de făcut un drum destul de lung, care te confruntă la final cu niște situații, locuri sau persoane din trecutul tău. Sunt anumite lucruri peste care nu ai putut să treci la timp, iar acum trebuie să te eliberezi de ele.

Zodia Vărsător

Ai parte de împliniri în carieră. Găsești un loc de muncă mai bun, avansezi în funcție sau începi niște cursuri care te ajută să te ridici cu câteva trepte mai sus pe plan profesional.

Citeste si:  Acel „ceva" care este specific fiecărei zodii în parte

Zodia Pești

Reușești, în sfârșit, să recuperezi o datorie mai veche. Persoana care a tot amânat momentul se decide să îți trimită banii, care ajung la tine în cel mai potrivit moment, căci bătea destul de tare vântul prin portofelul tău.

Sursă foto: Canva PRO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: