25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 27 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 27 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 27 februarie 2024. Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 27 februarie 2024

Dar, ce înseamnă pentru tine *libertatea*? Cum te prezinți pentru tine, zi de zi, lună de lună? Acesta este memento-ul tău săptămânal pentru a te elibera. Să te eliberezi de cătușe și să renunți la greutatea așteptărilor altora. Scenariul învechit poate că ți-a servit atâta timp cât a fost, dar nu trebuie să fie purtat cu tine în viitor. Așadar, încercați ceva nou; ceva diferit. Necunoscutul este locul unde așteaptă magia!

Taur – 27 februarie 2024

Dar, nu ești pentru toată lumea ceașca de ceai sau paharul de vin, huh. Atunci de ce te apleci cu spatele? Atunci de ce încerci toate trucurile din carte pentru a fi plăcut, pentru a fi acceptat? Astăzi, ești încurajat să îți oferi validarea pe care ți-o dorești din partea altor oameni. Să fii martorul propriei tale călătorii prin prisma iubirii și să recunoști numeroasele descoperiri pe care le-ai făcut pe parcurs. Reamintire pentru sezonul Vărsător: este timpul să treci prin viață ca forța sălbatică și neîmblânzită care ai venit aici să fii!

Horoscop Gemeni – 27 februarie 2024

Uh-oh! Avem un caz clar de încălcare a legii. Așadar, dacă există o anumită persoană din viața ta care depășește o limită cu tine, acum este un moment bun pentru a-i atrage atenția și/sau pentru a-ți afirma limitele. Nu uita, aceasta este povestea *ta*, Gemeni. Nu-i lăsa pe cei care îi urăsc și pe cei care îi contrazic să te facă să te îndoiești de deciziile tale de data aceasta. Pe partea bună, sezonul Vărsător te vede făcând mișcări de șef. Cuvânt pentru înțelepți: acel mare risc la care te-ai gândit, poartă acea conversație pe care ai evitat-o și investește în cele mai nebunești vise. Vei privi înapoi la acest capitol din viața ta cu admirație, recunoștință și mândrie!

Citeste si:  HOROSCOP - Joi, 31 august. Ce ti-au pregatit astrele pentru astazi!

Horoscop Rac – 27 februarie 2024

Să vă spunem câteva lucruri pe care personajele principale nu le-ar face niciodată: 1. Să se îndoiască de ele însele. 2. Să se îndoiască de potențialul lor. 3. Să accepte un „nu” ca răspuns. 4. Să se mulțumească cu o existență mediocră. 5.  Să-și pună visele pe plan secundar de dragul fericirii altcuiva. Dacă ai lăsat frica să te învingă, uită-te în oglindă și amintește-ți de ce ai venit aici!

Horoscop Leu – 27 februarie 2024

Iubirea e frumoasă, Leu, dar când a fost ultima dată când ai ieșit la o întâlnire? Când a fost ultima dată când te-ai răsfățat prostește sau când te-ai răsfățat cu acel lucru care îți pune un zâmbet pe față?  O persoană care nu se teme să te lase să strălucești și să îți țină loc în timp ce tu îți transformi cele mai nebunești vise în realitate apare în viața ta!

Horoscop Fecioară – 27 februarie 2024

Chiar acum, universul răspunde vibrației voastre prin aducerea în experiența voastră a unei conexiuni divine de suflet pereche. Cineva care vrea să danseze dansul vieții cu tine atât timp cât destinul îi va permite. Apare o persoană care promite să fie atât locul tău sigur, cât și cea mai mare aventură a ta. Dacă te afli în primele etape ale romantismului, nu te reține. Spune-i iubitului tău exact ce simți și ce fel de viață îți imaginezi alături de el. Ceva ne spune că ai putea scrie versiunea ta de „fericiți până la adânci bătrâneți” în viitorul apropiat!

Horoscop Balanță – 27 februarie 2024

Balanță, faci chestia aia în care te îndoiești de tine și de planul divin care a fost scris în stele pentru tine. Faci chestia aia în care te îndoiești de magia ta, de scânteia ta și de abilitatea a ceea ce poți co-țese cu Spiritul. Amintește-ți, ești acolo unde ești pentru că așa trebuie să fii! Primește iubirea, abundența și harul care vine spre tine pentru că este ceea ce este cu adevărat menit pentru tine.

Horoscop Scorpion

E oficial, Scorpionule! Ești în epoca de vindecare. Îți umpli paharul, găsești plăcere în ritualurile de autoîngrijire, îți stabilești limitele, înveți să spui „nu” fără scuze, practici tăcerea și îți aprofundezi conexiunea cu elementele. *Aceasta* este ceea ce simți când ești în ton cu tine însuți și cu ciclurile și ritmurile naturii. Dacă aventurarea în sălbăticie nu este o opțiune în acest moment, luați în considerare posibilitatea de a deveni un părinte de plante.

Citeste si:  HOROSCOP – Sambata, 23 iunie 2018

Horoscop Săgetător – 27 februarie 2024

Acest capitol al vieții tale nu este atât de mult despre învățare, cât despre dez-învățarea vechilor povești. Așadar, pregătește-te să deprinzi ceea ce ți s-a spus despre iubire și viață, și despre tot ce se află între ele. Pregătește-te să deprinzi tot ce ți s-a spus despre tine și despre cine ar trebui să fii. Faptul că te trezești dintr-un somn adânc se poate simți profund inconfortabil la început, și asta este în regulă. Acordă-ți permisiunea de a desprinde straturile trecutului și de a păși într-o nouă paradigmă.

Horoscop Capricorn  – 27 februarie 2024

Dar, mintea face ceea ce face cel mai bine. Creează scenarii imaginare și te trimite într-o stare de panică. Dacă acest lucru este adevărat în cazul tău, atunci fă un pas înapoi și observă. Fă un pas înapoi și observă. Ancorându-vă în momentul prezent, veți putea recunoaște că sunteți acolo unde ar trebui să fiți și că totul este așa cum ar trebui să fie. În ceea ce privește întârzierile și dificultățile? Considerați-le drept oportunități de a face munca interioară și de a vă pregăti pentru binecuvântările care vor veni.

Vărsător – 27 februarie 2024

Capacitatea de a traversa și de a experimenta mai multe realități simultan este cea mai mare superputere a ta. Așadar, îmbrățișează ceea ce te face să fii ciudat, îmbrățișează ceea ce te face să fii minunat, în timp ce renunți la nevoia de a te explica celor care se limitează la regulile din Matrix. Ceva ne spune că abilitatea ta de a-ți valorifica magia *și* de a invoca forțele divine va fi de 3 ori mai mare în lunile care urmează!

Pești – 27 februarie 2024

Dar, ce îți dorești cu adevărat, Pești? Care este tipul de viață pe care ți-l imaginezi pentru tine? Astăzi, ți se cere să treci în modul observator. Să observi credințele contradictorii care stau în calea creșterii tale, pe măsură ce îți amintești că gândurile, cuvintele și intențiile tale îți modelează realitatea. Când vine vorba de calea și scopul tău, ți se cere să adopți spiritul de serviciu. Să vă sprijiniți colegii unicorni în modul în care vă simțiți chemați să o faceți în acest moment. În același timp, să vă abandonați acțiunile universului, pe măsură ce urmați calea neatașamentului.

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: