25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPHoroscop 23 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 23 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscop 23 februarie 2024. Citește horoscopul de astăzi pentru zodia ta. Află ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 233 februarie 2024

E oficial, Berbec! Intri cu stil în epoca de aur! Nu-ți mai este teamă să strălucești; să fii cea mai îndrăzneață și mai strălucitoare versiune a ta în *toate* situațiile. Iată care este treaba cu autenticitatea: ea creează un câmp magnetic puternic în jurul nostru, care invită în experiența noastră oportunități care ne dau putere și ne propulsează în direcția creșterii.

Taur – 23 februarie 2024

Ai încercat toate trucurile din carte, Taur, iar singurul lucru pe care l-au făcut încercările tale a fost să devii și mai dezamăgit. Fă-ți o favoare și redirecționează-ți energia către tine însuți, în timp ce renunți la nevoia de a „repara” cealaltă persoană sau circumstanțele externe. Dacă vremea cosmică actuală te face să te simți anxios și/sau sensibil, ia în considerare curățarea aurei tale cu salvie, tămâie.

Horoscop Gemeni – 23 februarie 2024

E oficial, Gemeni! Ești în era șefului (wo)man! Din punct de vedere profesional, faci pași mari *și* îți inspiri echipa de bază să se ridice la același nivel cu tine. Capacitatea ta de a conduce prin exemplu este cu adevărat o superputere.

Pe tărâmul romantismului, ești gata să atragi un partener stabil. Cineva pe care prietenii tăi l-ar numi „tipul de încredere”. Asigură-te doar că nu faci chestia aia în care joci cartea indisponibilității și te aștepți ca ei să te urmărească. Nu uita, *întotdeauna* e nevoie de doi pentru a dansa.

Horoscop Rac – 23 februarie 2024

Uneori, ai impresia că timpul îți scapă printre degete, dar acest lucru este departe de adevăr. Totul este așa cum ar trebui să fie. Schimbă-ți punctul de vedere și apreciază cât de multe ai reușit să realizezi în aceste ultime luni. În timp ce faci asta, ia piciorul de pe pedala de accelerație. Permiteți-vă să fiți și să respirați.

Citeste si:  HOROSCOP – Marți, 9 ianuarie 2018

Horoscop Leu – 23 februarie 2024

Simți dorința arzătoare de a crește, de a te extinde, de a te transforma și de a apărea în lume ca cea mai bună versiune a voastră. Reamintește-ți că scopul tău este o călătorie, nu o destinație, și că este în regulă să fii o lucrare în desfășurare. Dacă oportunitatea de a explora ceea ce este neexplorat este în cărți, spuneți da. Ceva ne spune că vei învăța multe despre tine însuți în procesul de aventură în sălbăticie!

Horoscop Fecioară – 23 februarie 2024

Singura cale de ieșire este interiorul tău. Este ceva ce ți se cere să ții minte prin anxietate și durere. Cealaltă pur și simplu ține o oglindă pentru ca tu să poți săpa mai adânc și să aduci darul conștiinței iubitoare la masă. Aspectele de umbră din tine tânjesc să fie observate fără judecăți. Cât despre lucrurile pe care le-ai ascuns sub preș? Acum este momentul să scoți problemele la lumină și să ții spațiu pentru conversația „incomodă”.

Horoscop Balanță – 23 februarie 2024

Balanță, faci chestia aia în care petreci ore întregi în capul tău analizând și supra-analizând situația dată. Dar, nu poți să-ți raționalizezi emoțiile. Singurul lucru pe care îl poți face este să îți *simți* drumul prin fluxul și refluxul peisajului tău interior. Ceea ce trebuie să știi în acest moment: și asta va trece.

Dacă întrebarea ta implică o altă persoană, permite-ți să fii blând, să fii tandru, să fii vulnerabil. Să treci prin viață cu un scut pe tine te poate proteja, dar te va împiedica, de asemenea, să experimentezi intimitatea pe care o dorești și pe care o meriți.

Horoscop Scorpion

Există o parte din tine care tânjește după aventură, după nebunie, după oameni, locuri și experiențe noi. Există o altă parte din tine care își găsește confortul în familiaritate, iar această parte din tine care prioritizează siguranța duce un război împotriva părții din tine care vrea să fie dezlegată. Acest lucru ne aduce la adevărata întrebare: ce vei alege astăzi, Scorpionule, ce vei alege *tu*? Capacitatea ta de a-ți reda încrederea în tine și de a te aventura cu îndrăzneală în afara zonei tale de confort se va dovedi a fi cea mai mare superputere a ta în această perioadă.

Citeste si:  Topul celor mai bolnavicioase zodii

Horoscop Săgetător – 23 februarie 2024

Legea atracției este întotdeauna în joc și legea atracției lucrează întotdeauna în favoarea ta, iar în acest moment, legea atracției aduce în experiența ta oportunități de accelerare. Adevărata întrebare este: ești pregătit? Ești pregătit să îți întinzi aripile și să îți împărtășești darurile divine într-un mod grandios?  Mai mult, viața ta sentimentală promite să fie la fel de plină de acțiune în lunile următoare. Pentru unii, o poveste de dragoste furtunoasă ar putea fi în cărți, una care vă va ajuta să curățați pânzele de păianjen.

Horoscop Capricorn  – 23 februarie 2024

Haos. Totul în jurul tău pare a fi un haos total și complet. Dar, universul nu vă va da niciodată ceva ce nu sunteți pregătit să faceți față. Așadar, ia provocările date în piept și întreabă-te cum se face că ești chemat să te ridici la un nivel superior în acest moment. Confruntarea cu propriile umbre, cu lipsa de stimă de sine, de exemplu, vă va permite să vă conduceți demonii interiori și externi spre ușa de ieșire.

Vărsător – 23 februarie 2024

Dacă oferta pe care o aveți la îndemână pare promițătoare, înseamnă că este! Dar asta nu înseamnă că trebuie să acceptați tot ceea ce vi se prezintă în acest moment. Citește cu atenție documentul și negociază termenii și condițiile astfel încât contractul să îți susțină creșterea și accelerarea, Vărsătorule. Dacă ești proprietarul unei afaceri, plasează „expansiunea” în fruntea și în centrul intențiilor tale pentru 2024. Deschide harta lumii și încercuiește locurile care îți vor permite să îți duci munca la nivelul următor.

Pești – 23 februarie 2024

Sfârșit și începuturi, începuturi și sfârșituri, și așa continuă ciclul. Dar, acest capitol din viața ta *nu* înseamnă să plângi după laptele vărsat. Este vorba despre a crede în părțile bune și a avea încredere că intervenția divină este la mijloc. Această conștientizare nu numai că vă va permite să vă eliberați de bagajele trecutului, dar și să pășiți într-o nouă linie temporală cu ușurință și cu bucurie. Acest lucru ne aduce la adevărata întrebare: ce vrei să creezi în realitatea ta pe măsură ce mergi înainte și mai departe, Pești?

Credit foto: freepik.com

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: