24 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJGhid vacanta - Cum sa impachetezi produsele de machiaj pentru a preveni...

Ghid vacanta – Cum sa impachetezi produsele de machiaj pentru a preveni distrugerea lor

Una dintre cele mai mari probleme atunci cand plecam in vacanta este cum sa transportam toate trusele si ustensilele fara a le deteriora. Iata cum iti poti pastra aceste produseintacte si in siguranta atunci cand calatoresti.

Pudra
Evita spargerea pudrei cu o o bucata de vata pozitionata intre pudra si oglinda. Vata va proteja pudra impotriva socurilor.

Scoate aerul din tuburi
Lotiunile si serumurile sunt cele mai predispuse sa se deschida in timpul zborului. Reduce sansele de scurgere a acestor lotiuni, scotand aerul din tuburi.

Adauga un strat in plus de protectie
Pastreaza sampoanele, balsamurile de par, lotiunile si alte produse lichide intacte, infasurand folie alimentara in jurul capacului.

Fa-ti propriile sticle de calatorie
Mergi la cea mai apropiata drogherie si cumpara-ti sticlute de calatorie pentru sampon, gel de dus, protectie solara etc. Pentru produse de care ai nevoie in cantitati mai mici, precum fondul de ten si baza de machiaj, pune cateva picaturi intr-o cutie de lentile.

Impacheteaza produsele de machiaj in centrul bagajului
Daca iti impachetezi produsele de machiaj in centrul bagajului, hainele vor absorbi socurile. Pentru rezultate mai bune le poti infasura intr-un pulover sau intr-un prosop.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: