23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEFrumusețea nu are vârstă! PLUSH Luxury BIO Cosmetics sau...

Frumusețea nu are vârstă! PLUSH Luxury BIO Cosmetics sau răsfățul zilnic al pielii sănătoase

Inrolare trafic.ro

Tenul nu este numai oglinda emoțiilor și barometrul stării de sănătate, dar și cartea ta de vizită. Iar orice femeie își dorește un ten strălucitor, fără imperfecțiuni și o piele catifelată, mătăsoasă la atingere. Pentru aceasta însă, pielea necesită o atenție deosebită și produse de îngrijire de cea mai bună calitate. Plush Luxury BIO Cosmetics s-a născut din dorință. Dorința de a fi frumoasă în fiecare zi ca atunci când ești îndrăgostită și radiezi. Dorința de a fi frumoasă fără Photoshop, fără make-up, făra plastie…

 

”Simplicity is the ultimate sophystication!” spunea Da Vinci. Iar Plush înseamnă toate aceste lucruri: ingrediente pure, naturale și bio înnobilate cu tehnologii de ultimă oră!

 

Pasionată de valorile clasice, farmacist Ioana Marinescu, creator Plush Luxury BIO Cosmetics , îmbină formulările galenice de tip ‘old fashioned recipes’ cu cele mai moderne cercetări în domeniul dermatologiei și chimiei moleculare farmaceutice.

Ioana Marinescu este farmacist, profesor de chimie și tehnologie farmaceutică și de asemenea doctorand în Inginerie Chimică cu aplicații în Cosmetologie.

 

Îmbinând astfel școala de medicină cu cercetarea, famacist Ioana Marinescu reușește să ducă la grad de artă munca de laborator, având ca rezultat o linie de produse high class de îngrijire dermato-cosmetică .

 

Produsele sunt de o calitate superioară, autohtone, realizate în laboratorul propriu, cu ingrediente premium, 100% naturale și care pot fi personalizate pentru a satisface nevoile fiecărui tip de ten.

Citeste si:  Obiceiuri daunatoare parului: asa-ti distrugi podoaba capilara

Biocosmeticele Plush hrănesc pielea și o energizează, îi redau frumusețea și îi prelungesc tinerețea. Special concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi, acestea se adaptează nevoilor fiecărui tip de ten – sensibil, matur, cu probleme dermatologice etc. Sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai calitative produse de pe piața din România.

produse plush 22

 

 

Mai mult, din respect pentru natură, produsele Plush nu sunt testate pe animale. Iar pentru a-și păstra proprietățile nealterate, recipientele din sticlă în care sunt ambalate produsele cosmetice respectă normele agreate ECOCERT.

Frumusețea este un lux. Ea nu are vârstă și este, în esență, o emoție!

plush cosmetics 3

 

Pielea ta merită tot ceea ce este mai bun. Îngrijește-o în fiecare zi cu Plush, biocosmeticele de ultimă generație din ingrediente naturale pure! Standardul de calitate al produselor Plush este unul pentru cele mai exigente pretenții, pentru cele mai sensibile tenuri și pentru cele mai mari orgolii.

Și pentru că încrederea în sine este un amestec de endorfine și feromoni, ritualul zilnic de îngrijire ar trebui să fie un moment de adevărat răsfăț. De aceea toate cremele Plush sunt parfumate cu petale de flori exotice, fiind de fiecare dată o reală desfătare pentru simțuri cât și o experiență de neuitat.

Pentru mai multe informatii , întrebări adresate dermatologului cât și alegerea produsului potrivit propriului tip de ten accesați www.plush-biocosmetics.ro.
Oferă-i tot ce-i mai bun pielii tale si vezi diferența pe chipul tău!

Citeste si:  Asa scapi de cearcane in mod natural si sanatos

plush cadou

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: