Search for content, post, videos

Cum opresti caderea parului cu ceapa

Potrivit specialistilor, exista un tratament cat se poate de ieftin, bazat pe ceapa rosie, care lupta vertiginos impotriva caderii parului. Tratamentul pe baza de ceapa rosie este puternic in lupta impotriva caderii parului datorita faptului ca ceapa contine mult sulf.

Mai precis, sulful din ceapa rosie are proprietati puternice antibacteriene si ajuta la reducerea riscului de aparitie de infectii pe scalp. Aceste infectii, chiar daca sunt la nivel mic, pot deteriora radacinile firelor de par ceea ce va duce la dcaderea lui.

Cum folosesti ceapa pentru a opri caderea parului

Pentru efecte maxime, este indicat sa fie folosit suc de ceapa rosie care opreste caderea parului. Acesta seaplica direct pe scalp si are rolul de a folosi proprietatile mentionate mai sus ale sulfului si totodata de a imbunatati circulatia si a creste nivelul de colagen de care are nevoie parul.

Pentru prepararea sucului de ceapa rosie se procedeaza in felul urmator:

5 cepe rosii se pun intr-un litru de apa si se fierb timp de 10 minute. Dupa ce s-a racit fiertura, se strecoara si lichidul obtinut este sucul prorpiuzis de ceapa rosie, care se aplica pe par, imediat dupa ce acesta a fost spalat bine.

Sucul de ceapa rosie se lasa sa actioneze asupra scalpului timp de 24 de ore, dupa care parul se spala din nou. Procedeul se repeta o data la 3 zile.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Maya Miller</cite>

    Nu aştepta să se schimbe guvernul, să crească dobânzile, să scadă impozitul pe profit sau mai ştiu eu ce semn clar că stau să răsară zile bune şi pentru tine. Învaţă să crezi în tine – aşa şi nu altfel au făcut toţi oamenii de succes, bărbaţi sau femei, dintotdeauna. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email genescu80@yahoo.com

  • <cite itemprop="author">Ionut</cite>

    Si la mine vad ca au inceput sa apara aceste probleme de cadere a parului si nu prea stiu cu ce sa incep pentru a opri caderea parului. Pe internet sunt foarte multe metode naturiste care pot sa ajute, dar si produse propriuzise (suplimente, sampoane), care promit o rezolvare, dar nu stiu ce sa aleg. O sa mai astept si sper sa se rezolve de la sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *