Search for content, post, videos

Ce trebuie sa stii si sa faci inainte de epilare

Este foarte important sa ai grija de tine, daca vrei sa arati excelent pentru partenerul tau sau doar pentru linistea ta personala. Un plus de atentie va trebui sa-l acorzi pielii tale, atunci cand doresti sa te epilezi.

Daca vei alege epilarea cu ceara, atunci fii atenta la eruptii sau iritatii pe zona care urmeaza sa fie epilata. Daca sunt, atunci amana epilarea si asteapta ca acestea sa se vindece. Sa nu uiti ca e foarte important sa nu dai cu ceara peste alunite sau negi.

Nu este recomandata expunerea prea lunga la soare pentru ceara poate irita pielea arsa de soare. Nici epilarea inainte de menstruatie nu este buna pentru ca celulele nervoase sunt mai sensibile ca de obicei si epilarea va durea mai tare ca de obicei.

Cel mai bine este sa te epilezi dimineata pentru ca in celelalte momente ale zilei pielea ta va fi plina de uleiuri si sudoare.

De asemenea fii atenta la lungimea firului de par. Daca parul e prea scurt, atunci ceara nu va prinde si epilatul nu-ti va fi de niciun folos. Daca este prea lung, atunci ceara nu va rupe de la radacina si tot procesul va fi mult mai dureros. Lungimea ideala este intre 13-19 mm.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *