16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEFOTO Raluca si Denisa de la Bambi, rasfat cu pulbere de diamante

FOTO Raluca si Denisa de la Bambi, rasfat cu pulbere de diamante

Inrolare trafic.ro

Prezente pe scena divertismentului românesc de peste 20 de ani, Denisa și Raluca Tănase, adică fetele de la trupa Bambi, au deconspirat recent unul din secretele frumuseții lor.

Au crescut sub lumina reflectoarelor, întâi ca vedete ale unor emisiuni pentru copii precum „Feriți-vă de măgăruș” sau „Abracadabra”, iar în 2000 s-au lansat în formula Bambi, formând unul din puținele grupuri pop ce rezistă de-a lungul timpului.

Pe lângă muzică, tinerele sunt implicate în proiecte separate: Raluca (28 de ani) s-a apucat de modă și are un atelier propriu de creație iar Denisa urmează să lanseze joi, în cadrul unui eveniment amplu, fundația sa, intitulată „Credință și dragoste.

Aspectul fizic este foarte important în carierele celor două cântărețe, astfel încât Alexandra Dumitru, expert în cosmetică facială, le asigură tratamente eficiente de întreținere a tenului. Unul din aceste procedee este bazat pe microdermabraziune cu pulbere de diamant ce oferă pielii un aspect radiant și strălucitor.

„Cu ajutorul unei astfel de măști, tenul se curăță în profunzime și devine mult mai luminos. Acesta este doar unul din secretele pe care Alexandra ni le recomandă pentru un ten lipsit de probleme și riduri”, au declarat fetele de la Bambi.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: