22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIFOTO Petrecere de 1 an cat un botez pentru fetita Dianei Bisinicu!...

FOTO Petrecere de 1 an cat un botez pentru fetita Dianei Bisinicu! Nasa, Gabriela Cristea i-a taiat motul finutei!

Inrolare trafic.ro

Meniu sofisticat, bauturi fine, muzica si voie buna – pentru adulti. Jucarii si jocuri, mascote, zane si animatori – pentru cei mici.

 

Decor de poveste in tonuri de auriu si turquoise cu scoici si perle, in tematica petrecerii: Mica Sirena. De acestea si nu numai au avut parte la Jubile The Ballroom invitatii Dianei Bisinicu la ruperea turtei fiicei sale.

 

Mare petrecere mare in familia Dianei Bisinicu! Joi seara, artista impreuna cu parintii si prietenii au sarbatorit la Jubile Primaverii prima aniversare a Rianei si traditionala rupere a turtei. Gabriela Cristea, nasa fetitei a fost cea care i-a taiat, conform obiceiului machedonesc, motul micutei.

 

Daca nasul, Marcel Toader, insotit de noua sa partenera, Mirela Constantin, a ajuns primul la petrecere, nasa Gabi Cristea, s-a lasat asteptata si a venit fara actualul ei partener, Tavi Clonda. Aceasta a stat la eveniment aproximativ o ora, cat pentru a vedea ce alege finuta ei de pe tava si pentru a-i taia motul.

 

Riana o va calca pe urme pe mama ei sau pe nasa! Primul obiect ales de fetita a fost microfonul!

 

Daca este adevarat ca obiectele alese de copil de pe tava de la mot sunt obiectivele lui in viata, micuta Riana o va mosteni pe mama ei si va fi artista sau poate pe nasa si se va face prezentatoare tv. Cea mica a mai ales cheia de la masina si rujul, semn ca va fi cocheta.

 

Citeste si:  Andra, declaratii despre cel de-al treilea copil. Sotia lui Catalin Maruta a rupt tacerea: ”Am spus mereu ca ne dorim multi”

Vezi FOTO si citeste continuarea pe bebelu.ro 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: