21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAFOTO Lungimea fustei tale dicteaza cat de «usoara» esti! Iata cum

FOTO Lungimea fustei tale dicteaza cat de «usoara» esti! Iata cum

Inrolare trafic.ro

Modul in care ne imbracam este deseori asociat cu comportamentul nostru sexual, mai ales in ultimul secol in care moda a ajuns sa fie cat se poate de permisiva.

Pe baza acestui lucru, o studenta din SUA a creat un model fotografic al felului in care este perceputa femeia, in functie de lungimea fustei pe care o poarta. Perceptia este aceeasi, potrivit studiului realizat de Rosea Lake, atat din partea barbatilor cat si din partea femeilor.

Se pare ca americanca a dat lovitura avand in vedere ca fotografia realizata de ea a fost apreciata de sute de mii de persoane.

Astfel, in functie de lungimea fustei, o femeie este categorisita de la pudica pana la … depravata. Mai pe scurt, cu cat este fusta mai scurta, cu atat o femeie este perceputa drept o tinta usoara, o dama de companie sau chiar o nimfomana.

Totodata, fusta lunga este sinonima cu respectul, iar minijupa instiga la indecenta si depravare.

„Masuram femeile din priviri, la fel cum citim un cilindru gradat, dar nimeni nu recunoaste asta, pentru ca este o rautate. Imaginea aceasta este o descriere destul de precisa referitoare la modul in care sexul slab este catalogat“, a explicat Rosea Lake.

 

Dovedit stiintific: aratam mai bine cand purtam pantofi cu toc inalt

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: