16 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAFOTO Little Black Dress: 10 modele pentru orice siluete

FOTO Little Black Dress: 10 modele pentru orice siluete

Inrolare trafic.ro

Renumitul creator de moda Karl Lagerfeld a spus ca o femeie nu este niciodata prea elegant imbracata sau prea casual imbracata daca poarta mica rochie neagra, cunoscuta mai degraba sub denumirea in engleza: the little black dress. Daca ne gandim la actrita Audrey Hepburn, putem spune ca a avut dreptate fara doar si poate.

Coco Chanel a lansat moda rochiei negre in anii ’20, cand o asemena tinuta a contrariat o lume intreaga. Au trecut, insa anii, am ajuns in 1961, cand a fost lansat filmul „Micul dejun la Tiffany”, in care Audrey Hepburn a consacrat pozitia pe piedestal a rochiei negre.

De atunci pana in vremurile noastre in care s-a remarcat zicala lui Lagerfeld, mica rochie neagra a fost, ramane si va fi in continuare un must-have in garderoba oricarei femei, indiferent de varsta sau de dimensiuni. Negrul acopera ceea ce ne dorim sa acopere si evidentiaza ceea ce dorim sa evidentiem. Totul consta in detalii atunci cand alegem mica rochie neagra potrivita noua.

 

„Fiecare femei stie ca trebuie sa aiba o mica rochie neagra, dar este important sa investim totusi intr-una speciala. Cautati o rochie care sa aiba un mic sau mai mare detaliu interesant – poate ceva pe maneca, poate o curea, poate o croiala diferita – astfel incat sa arata unica. In ceea ce priveste little black dress, sa o gasesti pe cea potrivita tie este foarte important”, scrie revista de specialitate „In Style”.

 

Citeste si:  Rochia neagră și 5 ocazii în care să o porți

Iar actrita Audrey Hepburn, recunoscuta pentru simtul ei vestimentare, dar si producatorii filmului “Micul dejun la Tiffany” au stiu inca de pe atunci importanta detaliului, dupa cum se vede in parte inferioara usor bufanta, de la genunchi, a rochiei, dar si in talia accentuata cu o centura din acelasi material cu rochia. Palaria neagra cu panglica groasa alba ofera ultimul detaliul care scoate lookul din orice anonimat.

 

De la Audrey Hepburn incoace s-au scris si carti despre importanta rochiei negre, precum cea a lui Simon Henry si Andrew Fionda, intitulata: “The Little Black Dress: How to Make the Perfect One for You”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: