16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORIFOTO 6 coafuri de Oscar pe care le puteti face si acasa

FOTO 6 coafuri de Oscar pe care le puteti face si acasa

Inrolare trafic.ro

Daca tinutele de la Oscar sunt mai greu de reprodus, la coafuri lucrurile sunt mai simple. Folosindu-va de ace de coc, agrafe, eventual si accesorii in par, puteti obtine un look ca al lui Natalie Portman, ca al lui Sarah Jessica Parker sau al Sandrei Bullock, fara nicio cheltuiala.

Impletitura updo a lui Natalie Portman

Coafura actritei cu origini romanesti este practic o varianta mai ingrijita a impletiturii updo. Diferenta o face luciul coafurii, dat de serul pentru varfuri aplicat cu generozitate (dar fara naclai), fixativul de la final la randu-i stralucitor, dar si brosa din par. In rest, pasii sunt aceiasi.

Cocul simplu al lui Shailene Woodley

O astfel de coafura se poate obtine in doar cinci minute petrecute in fata oglinzii. In cazul in care nu sunteti suficient de indemanatica, tot n-ar trebui sa va ia mai mult de zece minute. Incepeti prin a va prinde parul intr-o coada, exact in locul unde doriti sa va asezati cocul. Odata fixata bine, luati coada bine pieptanata si invartiti-o de jur imprejur, pana obtineti cocul dorit pe care il fixati cu ace de coc. Un pic de fixativ, si coafura este gata. Daca doriti un pic mai mult glam, atunci puteti fixa o floare, o tiara mica sau o esarfa in jurul cozii adunate in coc.

Modele coafuri de zi pentru par lung si mediu! Videoclip explicativ!

Impletitura lui Berenice Bejo

Actrita pariziana Berenice Bejo, care a primit un Oscar anul trecut pentru rolul din filmul „The Artist”, a optat la premiile de anul trecut tot pentru o impletitura stil updo.

Umarul gol al lui Stacy Keibler

E de la sine inteles ca umarul gol nu este o coafura, dar parul dat intr-oparte, in onduleuri usoare si rasucit la spate tocmai asta vrea sa scoata in evidenta. Coafura este foarte simpla. Dupa ce cream bucle lejere, pieptanam parul, il trecem pe tot intr-o parte si rasucim ceea suvitele din spate pe care le fixam cu ace pe dedesubt. Fixativ la final, si lookul e gata!

Coada de cal a Sandrei Bullock

Daca ne gandim la o coafura pentru Oscar cu siguranta nu ne trece prin minte coada de cal pe care a ales-o actrita Sandra Bullock. Insa a dat lovitura, in opinia hairstylistilor revistei de fashion „Glamour”, editia americana. Coada de cal ii ofera eleganta si, mai ales, simplitatea de care avea nevoie pentru o rochie cu aplicatii si bicromatica. Modul de realizare este la randu-i simplu: ne prindem parul intr-o coada de cal, de preferinta cat mai aproape de crestetul capului, luam o suvita din partea inferioara a cozii si incepem sa o rotim in jurul elasticului. Practic, ne facem un fel de elastic din par pe care il prindem cu ace de coc.

Buclele lui Sarah Jessica Parker

Multe dintre noi o stim mai degraba ca Carrie Bradshaw, din serialul tv „Sex and the City”. Atat Sarah, cat si Carrie au ceva in comun: indiferent de lungimea parului, sunt indragostite de bucle. De altfel, coafura si tinuta aleasa la premiile Oscar de actrita Sarah Jessica Parker a dat tuturor impresia ca la eveniment a venit, de fapt, Carrie Bradshaw. Pentru a obtine o coafura la fel, avem nevoie de un par curat dar cu spuma pentru fixare si un ondulator. Apoi de putin fixativ.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: