30 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEExercitii pentru un posterior cu aspect ferm

Exercitii pentru un posterior cu aspect ferm

Cu statul jos care se intampla zilnic, nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca fundul nostru pare neted si neclintit. Cine nu vrea sa aiba un fund ferm si bombat? Problema este insa ca majoritatea exercitiilor noastre se concentreaza asupra bratelor, abdomenului si picioarelor.

Din fericire, obtinerea unui fund bombat este posibil cu doar trei antrenamente.Se merită să începeți aceste antrenamente, dacă va doriți să treceți de la un fund plat, la unul rotunjit.

Disc glisant

In acest antrenament, veti avea nevoie de un disc glisant pentru a face miscarea mai dificila. Puneti-va pe discul glisant cu piciorul drept si mergeti intr-un semi-squat cu genunchii usor indoiti si bratele pozitionate in fata pieptului, cu mainile stranse impreuna. Impingeti-va de la piciorul drept cand deschideti soldurile spre dreapta. Ar trebui sa va deschideti folosind genunchiul piciorului drept. Piciorul drept ar trebui sa mearga inapoi la 180 de grade. Repetati acest lucru de 10 ori inainte de a trece la celalalt picior.

Rasuciri in picioare

Un alt exercitiu care va va ajuta sa va tonifici fundul este rasucirea in picioare. Din nou, veti avea nevoie de un disc glisant pentru acest antrenament. In acest exercitiu, va trebui sa incepeti cu piciorul drept intr-o pozitie extinsa si cu muschii cap la cap strans. Tineti calcaiul din spate al piciorului drept ridicat.

Citeste si:  Manichiura holografica cu efect de sticla ciobita pe care o pot realiza chiar si incepatorii

Plecati de pe calcaiul piciorului stang pentru a deschide soldul aceluiasi picior. Aceasta va va face sa va rotiti pelvisul dintr-o pozitie in fata pana la o pozitie de 90 de grade. Rotiti inapoi in prima pozitie in timp ce strangeti fundul piciorului dvs. pentru o secunda inainte de a repeta pasii de 10 ori. Faceti acelasi lucru cu celalalt picior pentru a finaliza setul.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: