23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIElena Gheorghe, surpriză pentru copiii ei! I-a păcălit că merg undeva și...

Elena Gheorghe, surpriză pentru copiii ei! I-a păcălit că merg undeva și au ajuns la Disneyland!!!

Inrolare trafic.ro

Superba solistă are o familie frumoasă de care este foarte mândră. Elena Gheorghe și soțul ei și-au luat copii, le-a spus că merg undeva prin țară la un concert, însă au ajuns în altă parte și anume la Disneyland Paris.

elena gheorghe cu familia la Disneyland Paris
elena gheorghe cu familia la Disneyland Paris

Solista și vedeta TVR a complotat cu soțul ei și i-a dus pe Nicholas și Amelie, copii lor, la Disneyland. Însă micuților nu le-a povestit și au aflat abia la aeroport. Dar iată cum a povestit solista pe pagina de socializare ce s-a întâmplat. „Luni la 5:30 dimineață am plecat direct la aeroport după un week-end full și niște săptămâni în care am dormit cât să supraviețuim.

Le-am spus copiilor că plecăm împreună la Suceava la concert ca să petrecem de 1 iunie. Amelie a fost încântată de destinație, Nicho nu prea. Ajunși în aeroport ne-am întâlnit cu toți colegii de after school ai lui Nicholas și au fost efectiv șocați atât de “coincidență” dar mai ales de adevărată destinație: Disneyland Paris.

elena gheorghe cu fiica la disneyland paris
elena gheorghe cu fiica la disneyland paris

La fel de șocați am fost și noi cu câteva zile înainte când am aflat că vom fi singurii patinti care merg în această excursie (ce-i drept noi am vrut neapărat să mergem și cu Amelie) Practic noi doi și frâu Simina avem în grijă 11 copii.

Citeste si:  Dublă aniversare pentru Anastasia Soare, regina sprâncenelor

Nu pot descrie în cuvinte bucuria lor când au aflat dar mai ales când au ajuns la adevărată destinație. 3 zile în care s-au distrat, au copilărit așa cum se cuvine. Desigur că a fost o adevărată aventură cu 11 copii în grijă dar va spun sincer că niciodată nu m-am simțit mai copil când am trăit emoția, bucuria prin ochii lor.

Am plâns că un copil când am trăit unele experiențe Disneyland. La mulți ani, copii! La mulți ani, copilului din ține!”, a scris Elena Gheorghe pe pagină ei de socializare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: