Search for content, post, videos

Dieta lui Meghan Markle! Ce sa mananci ca sa ai o silueta de invidiat precum a ducesei de Sussex

Un exemplu de stil si eleganta este, fara doar si poate, Meghan Markle, motiv pentru care daca vrei sa slabesti sa sa impresionezi privirile celor din jur incearca sa adopti un stil de viata sanatos si echilibrat.

Preocupata de stilul vestimentar, Meghan Markle, care este Ducesa de Sussex, are o alimentatie bogata in fructe si legume, fructe de mare, care o ajuta sa-si mentina silueta silfida, dar si o sanatate de fier.

Ducesa de Sussex este adepta unui regim de alimentatie semi-vegan, pe care il urmeaza mai ales in cursul saptamanii si prefera sa-si satisfaca poftele pentru produsele de origine animala in weekenduri, acestea oferindu-i necesarul de vitamina B12, esential pentru organism.

Ba mai mult, ea nu renunta la gustari, insa nu da iama in chipsuri, ci alege felii de mar cu unt de migdale sarat.

In anumite momente ale zilei cand scade nivelul energiei, in loc de cafea, Ducesa de Sussex bea un suc din fructe si legume verzi, un agent de hidratare fantastic, dar si o sursa foarte bogata de vitamine si de minerale. Ba mai mult, ea nu spune nu niciodata bauturii cunoscuta sub numele de kombucha, un ceai fermentat, usor acidulat, foarte bogat in probiotice – elemente esentiale pentru o digestie buna.

Meghan Markle are grija sa urmeze o alimentatie bogata in Omega 3 si mananca adesea la pranz sashimi – acel sushi fara orez. Fructele de mare si pestele – in special tonul – sunt iarasi pe lista preferatelor ei – mancare satioasa, dar saraca in calorii.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *