Search for content, post, videos

Cu ajutorul acestui aliment poti slabi 1 kilogram pe zi

Sunt multe retete pe care le incercam de fiecare data cand ne dorim sa mai pierdem din kilograme, insa daca esti in destul de puternica incat sa te mentii pentru cateva zile pe o dieta serioasa, vei putea scapa cu usurinta de cateva kilograme rapid. In doar o saptamana poti pierde 7 kilograme.

Inainte de toate trebuie sa te asiguri ca starea ta de sanatate este buna si poti sa iti expui organismul la o schimbare atat de drastica. Nu te baga in aceasta aventura, daca stii ca ai probleme cu sanatatea. Mai intai pune-te pe picioare.

Daca ai o stare de sanatate buna si un sistem imunitar puternic, atunci trebuie sa stii ca fructul despre care vorbeam este kiwi. Acesta contine foarte multe vitamine, acizi organici si fibre. Pe langa faptul ca are doar 45 de calorii, complexul de vitamine A, C, E, B2, si B3 iti vor mentine organismul alimentat cu lucruri bune.

Poti pierde cu usurinta pana la 1 kg pe zi, daca nu vei consuma alimente ce contin  mai mult de 500 de calorii pe zi. Fructul trebuie consumat imediat dupa curatare pentru a putea beneficia de toate proprietatile sale nutritive.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *