Search for content, post, videos

Cea mai eficienta dieta ce te ajuta sa topesti kilogramele in plus si sa-ti detoxifici organismul

Tot mai multe persoane se confrunta, in ziua de astazi, cu kilograme in plus, motiv pentru care iti propunem o dieta simpla si eficienta, ce te va ajuta sa le topesti mai depede decat ti-ai fi imaginat.

Asadar, daca vrei sa slabesti si sa arati bine de Craciun si de Revelion iti propunem dieta indiana, ce se bazeaza pe un plan alimentar urmat timp de o saptamana de zile, la finalul careia vei fi slabit cel putin opt kilograme.
Asadar, in timpul dietei indiene poti sa consumi, in prima zi, orice fruct, cu exceptia strugurilor, bananelor si a fructelor de mango. Poti opta, spre exemplu, spre mere, rodii ori grepfruit.

In cea de a doua zi este indicat sa mananci doar legume, fie fierte ori crude. Dimineata, in schimb, poti sa mananci chiar si un cartof fiert.
In cea de-a treia zi trebuie sa mananci legume si fructe. Nu ai voie, insa sa mananci cartofi.

In cea de a patra zi poti sa mananci rosii,varza si branza de vaci. Puteti consuma pana la 6 rosii. In plus, creste aportul de apa cu 1/4 din consumul zilnic.
In cea de-a cincea zi poti consuma suc de fructe proaspete, dar poti manca, de asemenea, o cana de orez brun sau alte legume.

Extra tips: Ca sa te bucuri de rezultate vizibile consuma cel putin opt pahare mari de apa pe zi si evita sa consumi alcool in timpul acestei diete.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *