Search for content, post, videos

Cea mai buna bautura pentru slabit. Cum actioneaza

Daca te-ai apucat de o dieta noua si lucrurile nu se misca asa de repede cum ti-ai dorit, iar kilogramele se pierd foarte greu, sa stii ca noi iti venim in ajutor.

Iti vom arata cum sa prepari o bautura foarte buna pentru tine si corpul tau, astfel incat sa dai un pic mai repede jos greutatea nedorita.

Trebuie sa dai o fuga pana-n piata si sa faci niste cumparaturi. Alege doar produse proaspete si naturale, iar pentru asta trebuie sa fii foarte atenta atunci cand faci cumparaturile.

Solutia pe care noi ti-o propunem are ca si componenta principala ghimbirul. Acesta ajuta la stimularea metabolismului si la rata de ardere a grasimii. Pe langa asta, ghimbirul are efect pozitiv si asupra pielii tale, restabilindu-i tineretea si oferindu-i revigorarea de care are nevoie. De asemenea acesta te ajuta si la prevenirea acumularilor de toxine, care pot crea alte probleme de sanatate.

Pentru a prepara bautura ai nevoie de un castravete, o lamaie verde (lime), o lamaie normala, 1 lingurita de ghimbir ras, frunze de menta si doi litri de apa. Curata si spala legumele si fructele pe care le adaugi apoi intr-o sticla de 2 litri si o lasi peste noapte in frigider. Este necesar sa bei 3 pahare pe zi, primul dis de dimineata neaparat pe stomacul gol.

Poti sa mai folosesti ghimbirul si in alte combinatii, dat fiind faptul ca este foarte bun pentru tine!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *