Search for content, post, videos

Ce mananca Andreea Berecleanu ca sa se mentina in forma! Secretul siluetei ei a fost dezvaluit!

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV de la noi si se mandreste cu o silueta de invidiat la 43 de ani, dupa ce a adus pe lume doi copii.

Intrebata care este secretul siluetei ei, Andreea Berecleanu a marturisit ca urmeaza o alimentatie sanatoasa si sport. Ba mai mult, ea este nevoita sa-si pastreze greutatea sub control, din cauza unor probleme cu spatele.

„Cu siguranta tin diete si ma ingrijesc asa cum fac toate femeile romance. E o trasatura genetica a noastra, a romancelor, de care trebuie sa tinem cont si sa nu o pierdem. Nu stiu ce inseamna strict, nu am tinut diete dranconice niciodata, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta inseamna ca m-am hranit fara carne, am evitat glucidele, am baut multe sucuri, am mancat supe si ciorbe, dar nimic mai mult de atat.

Fac sport, inot si mai fac 10 minute – un sfert de ora dimineata si seara acasa. Am niste exercitii specifice pentru motricitate si pentru flexibilitatea coloanei vertebrale si pentru intarirea musculaturii paravertebrale,” a dezvaluit Andreea Berecleanu, pentru Revista Avantaje.

In ceea ce priveste alimentele preferate, ea dezvaluia ca printre acestea se numara legumele si pestele: ”Am renuntat la dulciuri si mananc multe supe si ciorbe. La pranz prefer o salata si un peste, iar seara, ciorba. Ultima mea masa este la ora 17.00. Daca mi se mai face foame, mananc iaurt cu seminte. Fac inot, iar medicul mi-a dat voie sa alerg zece minute lejer, pe banda”, declara ea in urma cu mai mult timp.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *