23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIDecor dupa reguli feng-shui pentru camera copilului

Decor dupa reguli feng-shui pentru camera copilului

Inrolare trafic.ro

Odata cu venirea ei pe lume, Allegra a beneficiat de o camera nou-nouta. Parintii ei au avut grija sa-i creeze un univers care sa se supuna regulilor feng-shui si sa dispuna de o atmosfera odihnitoare.

 

Camera micutei a fost amenajata odata cu restul casei, care este recent construita. Demersul nu a fost tocmai usor, deoarece aproape toti peretii incaperii beneficiaza de ferestre. Si totusi, patutul a fost amplasat astfel incat Allegra sa fie ferita de energii negative.

 

Pentru a contura un ambient odihnitor, prielnic unui bebelus, parintii fetitei au avut grija ca acesta sa nu contina obiecte sau decoratiuni in culori stridente sau care infatiseaza animale agresive. Ca atare, au considerat ca cel mai potrivit este un interior alb, cu mici accente pastelate. In ceea ce priveste piesele de mobilier si accesoriile, le-au achizitionat de la magazinul IKEA. Desi obiectele vechi nu-si au locul intr-un decor creat conform regulilor feng-shui, totusi s-a facut o exceptie in privinta perdelelor (mostenire de la bunica).

 

Citeste continuarea pe bebelu.ro

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: