1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEDe ce sa iti tratezi tenul cu gheata. Efectele nebanuite

De ce sa iti tratezi tenul cu gheata. Efectele nebanuite

Efectele nebanuite ale tratamentului cu gheata, asupra fetei, sunt cu adevarat miraculoase.

Tratamentul cu gheata pentru fata poate sa te ajute sa scapi de foarte multe probleme ale tenului si se prepara foarte simplu si eficient, aplicarea sa durand doar 2-3 minute.
Tratamentul cu gheata asupra tenului se realizeaza foarte simplu. Pur si simplu infasori 2-3 cuburi de gheata intr-un prosop mic pe caare il folosesti apoi sa iti tamponezi fata. Cel mai indicat este ca tratamentul cu gheata sa fie facut dimineata, dupa dus.

De ce sa iti tratezi tenul cu gheata:

In primul rand, tratamentul cu gheata ajuta la contractarea tesutului pielii, ceea ce va face ca tenul sa capete un aspect fresh si catifelat.

In al doilea rand, tratamentul cu gheata ajuta la inchiderea porilor, ceea ce inseamna ca este minunat pentru a fi aplicat inainte sa te machiezi, pentru a nu iti infecta pielea.

Totodata, tratamentul cu gheata imbunatateste circulatia sangelui, ceea ce inseamna ca tenul va fi mult mai luminos si mai stralucitor.

Nu in ultimul rand, tratamentul cu gheata ajuta foarte mult in combaterea ridurilor, datorita faptului ca in momentul in care pielea se contracta, intinde efectiv crapaturile cauzate de varsta.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: