5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLEDe ce este important sa-ti pastrezi casa curata

De ce este important sa-ti pastrezi casa curata

Ti s-a intamplat vreodata sa intri intr-o incapere in care sa simti ca este ceva in neregula sau care iti lasa senzatia de lipsa de confort? Unele spatii sunt pline de energie „blocata”, ce poate fi cauzata de trei lucruri: murdarie fizica, energie existenta si dezordine.

Murdaria fizica atrage si acumuleaza mereu energie joasa tocmai de aceea este atat de important sa mentii casa curata.

Energia existenta orice se intampla intr-o cladire se impregneaza in pereti, podele, mobila si obiecte. Acest tip de energie este asemanatoare murdariei fizice si chiar daca nu poate fi vazuta multi oameni o pot percepe.

Dezordinea orice tip de dezordine impiedica circulatia energiei in spatiul respectiv.

Ce este dezordinea?

Potrivit dictionarului dezordinea este „lipsa de ordine; neoranduiala; lipsa de organizare, de disciplina; debandada”. Dezordinea poate fi impartita in: a) lucruri pe care nu le folosesti sau nu le placi, b) lucruri dezorganizate sau imprastiate, c) prea multe lucruri acumulate intr-un spatiu mic, c) lucruri nefinalizate.

Lucrurile pe care nu le folosesti sau nu-ti plac: obiectele folosite si iubite au in jurul lor o energie vibranta. In schimb, cele nefolosite, neglijate sau nedorite sunt inconjurate de energie statica ceea ce poate face ca toata energia din casa sa devina statica. Pentru ca suntem conectati la nivel energetic cu toate lucrurile pe care le detinem, atunci cand casa ne este plina de lucruri pe care le iubim ne scaldam intr-o energie pozitiva. Dezordinea, in schimb, ne seaca de energie si cu cat tinem in jurul nostru lucruri nefolositoare cu atat vom fi afectati mai mult. Cand scapam de toate aceste lucruri care nu ne mai ajuta ne vom simti mai usori din punct de vedere fizic si mental.

Citeste si:  Locuri din casa pe care nu trebuie sa le cureti atat de des

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: