21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEDe ce este bine sa-ti freci unghiile cu bicarbonat de sodiu

De ce este bine sa-ti freci unghiile cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul, la fel ca apa, este un produs chimic, insa cu toate astea este considerat ca fiind natural. Bicarbonatul este folosit in diverse situatii pentru a scapa de tot felul de probleme. Iata ce poate face bicarbonatul pentru unghiile tale.

Motivul pentru care este bine sa-ti freci unghiile cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu te ajuta sa ai unghiile frumoase si sanatoase. Bicarbonatul este, de fapt, o sare activa. Iar daca va frecati unghiile cu bicarbonat de sodiu, acestea vor deveni mai puternice. Ba mai mult, aspectul lor se va schimba. Unghiile vor deveni mult mai frumoase.

Acest aliment minune are capacitatea de a indeparta ciuperca unghiei. Ba mai mult, bicarbonatul te ajuta sa ai o dantura mai frumoasa. Trebuie doar sa inlocuiesti pasta de dinti cu acest produs si vei vedea imediat diferenta.

Insa asta nu este tot, bicarbonatul de sodiu te poate scapa si de acnee. Pune putina apa intr-un recipient si adauga o lingurita de bicarbonat. Aplica amestecul pe pielea cu probleme. Iti poti freca usor pielea cu acest amestec si astfel masca va functiona ca un exfoliant.

Daca te confrunti frecvent cu aciditatea, bicarbonatul te poate ajuta. Pune putin bicarbonat in apa, lasa-l sa se dizolve si apoi il poti bea. In acest mod vei scapa de aciditate.

Citeste si:  Ce problema de sanatate indica unghiile ingalbenite sau crapate?

Bicarbonatul te poate ajuta sa ai unghii frumoase si sanatoase, sa ai o dantura frumoasa si te poate scapa de acnee si de aciditate.

Asadar, daca nu vrei sa folosesti medicamente din comert pentru diverse boli, poti apela cu incredere la bicarbonatul de sodiu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: