4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEDavid Beckham, fotomodel timid, pentru femei - VIDEO

David Beckham, fotomodel timid, pentru femei – VIDEO

Considerat unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, fotbalistul david Beckham vine cu o surpriza pentru cele care il admira atat de mult.

El a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii in care este surprins in timpul sedintelor foto la care participa, pentru cariera sa de
fotomodel.

In ciuda faptului ca are un aer de barbat viril, David a recunoscut ca se simte oarecum timid atunci cand vine vorba de pozat si ca nu se simte mereu in largul lui in fata aparatelor de filmat. Insa, admite ca simte o oarecare mandrie cand stie ca este admirat de femei din intreaga lume.

Insa, pare sa se descurce incredibil de bine, de fiecare data cand alege sa pozeze in calitate de fotomodel. Totodata, David Beckham, 37 de ani, tata a patru copii, a fost desemnat din nou si unul dintre cei doriti barbati din lume de i omportanta publicatie britanica.

Publicatia respectiva subliniaza fatpul ca lui David ii lipseste ceva pentru a fi cu adevarat un barbat fatal: El nu se numara printre barbatii cu cei mai frumosi ochi din lume.

Insa, avand in vedere ca in ultima vreme a obtinut 36.000 de lire sterline pe zi pentru a fi imaginea unor branduri ca Armani, adidas, Samsung sau Coca-Cola, ce mai conteaza ce culoare au ochii lui!

VIDEO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: