13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEDansul mirilor - un zbor desenat impreuna pe podeaua salii de bal!

Dansul mirilor – un zbor desenat impreuna pe podeaua salii de bal!

Inrolare trafic.ro

Aţi inceput pregatirile pentru nunta şi vreţi sa iasa totul perfect? Aţi pus la punct fiecare detaliu? Mai este un singur lucru care nu poate fi neglijat: primul dans in calitate de soţ şi soţie.

Dansul mirilor reprezinta şi primul pas impreuna in viaţa. Acest dans este o cale de expresie a trairilor şi a sentimentelor cuplului, combinand intr-un mod armonios emoţiile, comunicarea, mişcarea şi muzica.

Dansul miresei ramane un moment special in filmul nunţii, fiind clipain care cei doi proaspat casatoriţi plutesc impreuna pe ritmurile muzicii. Primul dans reprezinta totodataşi cel mai frumos moment pe ringul de dans, care deschide petrecerea serii de nunta.

Daca visaţi sa aveţi un dans de poveste pe care sa nu-l uitaţi niciodata şi care sa-i impresioneze pe invitaţi, alegeti un dans care va reprezinta si in care sa va transpuneţi povestea de iubire in paşi de dans.

 

La studioul de dans Arthur Murray, specialiştii Arthur Murray va vor ajuta sa scapaţi de griji şi emoţii, pentru ca in ziua nunţiisa fiţi pregati pentru acest moment special din viaţa.

Oricine poate dansa, nu trebuie sa va lasaţi intimidaţi daca inca nu sunteţi buni dansatori. Conteaza sa va mişcaţi in ritmul vostru, sa va simţiţi bine atunci cand executaţi anumiţi paşi şi sa reuşiţi sa transmiteţi şi invitaţilor fericirea pe care o simţiţi in suflet.

Iata trei sfaturi de care sa tii cont inainte de a alege dansul mirilor:

 

  1. Incearca sa intelegeti ce anume vreti sa dansati –fiecare stil de dans are o savoare proprie, este important sa o gasiti pe cae mai apropiata voua.

 

La Arthur Murray, experienta de invatare a dansului mirilor este una sofisticata si deosebita. Inainte de a alege stilul de dansul potrivit pentru voi ca si cuplu, instructorii vor face demonstatii de dans, pentru ca voi sa va faceti o idee clara despre cum ar putea arata dansul vostru in fata invitatilor.

 

  1. Tine cont de rochie, ringul de dans, pantofi –Un dans reusit va fi adaptat perfect nuntii

 

Pentru anumite dansuri, ai nevoie de un ring cu o suprafata generoasa, iar o rochie voluminoasa de mireasa poate masca in mod nefericit pasii pe care mireasa ii executa. Este extreme de important ca inainte de alegerea dansului, sa discutatii despre nunta, stilul ei, spatiu si alte detalii care pot influenta dansul.

 

  1. Melodia voastra –trebuie sa va placa mult, mult, mult

 

E ideal sa alegeti dansul in functie de o melodie preferata, melodia voastra sau una care poate deveni relevanta pentru voi. Atunci cand dansati pe o melodie care va place, va veti relaxa mai usor si veti simti placerea de a dansa.

 

 __Dans Arthur Murray _Dans la Arthur Murray

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: