13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERDaniel Lazar initiaza "Campania impotriva braconajului"

Daniel Lazar initiaza „Campania impotriva braconajului”

Inrolare trafic.ro

Dupa muzica, cea mai mare pasiune pentru Daniel, o reprezinta pescuitul. Desi se descurca pe cont propriu, artistul vrea si putina concurenta, asa ca isi cauta un Club de pescuit, pentru a-si demonstra aptitudinile.

In final vrea sa participle la Cupa internationala de pescuit la crap si se pregateste intens pentru concursurile din afara, chiar stabilindu-si tel sa ajunga la concursurile din America, mai precis in Los Angeles.
“Ma tenteaza sa initiez si o Campanie impotriva braconajului. La noi in tara este o problema grava si momentan nu prea exista instrumente de combatere a infractiunii de genul acesta. Sunt un pescar inrait, cu toate actele in regula, si sunt revoltat de ceea ce-si permit unii sa faca in tara asta. Consider ca functionam dupa niste legi, pe care toti trebuie sa le respectam.”, a declarat artistul.

Pe nonconformistul Daniel Lazar il puteti vedea si auzi, sambata, 15 martie, incepand cu ora 22:00, in Club Live, intr-un concert de zile mari.
Sprint Media Group a deschis  cel mai mare club de muzica LIVE din România, începând cu luna februarie, aducând un concept inovator şi o experienţă noua tuturor bucureştenilor, alături de tehnologie de ultima generaţie, pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11 – fostul Why Not) va fi gazda perfectă pentru iubitorii de muzica live.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: