21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECum tratăm corect ACNEEA

Cum tratăm corect ACNEEA

Inrolare trafic.ro

Fără doar şi poate, acneea reprezintă o afecţiune frecventă a tenului care, tratată incorect, lasă semne pe chipul nostru. Principalele caracteristici sunt reprezentate de pielea lucioasă, cu pori dilataţi, şi comedoane (puncte negre), care se transformă în coşuri inestetice.

Dr. Mirela Miertoiu, având experienţă în domeniu, le-a oferit detalii şi sfaturi celor care se confruntă cu această problemă. „Tratamentele pentru acnee vor începe întotdeauna cu o consultaţie, după care se trece la o curăţare în profunzime a pielii cu peelinguri care au în componenţa lor extracte naturale de lapte. Această operaţie va duce la normalizarea ph-ului pielii. După aplicarea peelingului se va face un alt peeling, cu acizi de fructe, dar şi cu extract de arnică.

Vor exfolia fiziologic tegumentul, iar colecţiile purulente existente la suprafaţă vor fi adunate, extragerea lor efectuându-se în condiţii de igienă maximă şi cu foarte mare atenţie. Sunt necesare minimum două tratamente pe lună în prima perioadă, până când infecţia se stinge, iar pentru întreţinere este necesar un tratament pe lună, sau la o lună şi jumătate”, a declarat Mirela Miertoiu.

CONTINUAREA AICI

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: