25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum sa-ti gasesti un loc de munca prin rugaciune! Rosteste cu incredere...

Cum sa-ti gasesti un loc de munca prin rugaciune! Rosteste cu incredere aceste cuvinte, iar norocul iti va surade

Daca ai ramas fara job de ceva timp si nu reusesti sa-ti gasesti ceva care sa te multumeasca ori pur si simplu iti doresti o schimbare in plan profesional iti recomandam sa rostesti aceasta rugaciune.

Se spune ca atunci cand iti cauti de munca, aceasta rugaciune iti va deschide drumurile si iti va aduce noroc, asa ca nu ezita sa o spui in fiecare seara.

“Parinte Sfinte, Care de toti porti grija si esti scapare celor din nevoi, Te rog, vino degraba in ajutorul meu, care doresc sa imi gasesc un loc de munca, de pe urma caruia sa-mi intretin viata proprie si a familiei mele.

Doamne, stii necazurile si lipsurile care ma impresoara. Fie-Ti mila de mine si trimite-mi degrab ajutorul Tau. Indruma-ma spre locuri potrivite si spre oameni de nadejde. Milostive, Doamne, Cel ce indreptezi pasii omului in aceasta viata, cauta cu iubire Parinteasca spre mine, care-Ti cer ajutorul Tau, si binecuvinteaza-mi cu har buna mea voire.

In indeplinirea vointei mele de a-mi gasi un loc stabil de munca, te rog cu staruinta, Doamne, trimite-mi inger luminat, care sa ma povatuiasca spre oameni de nadejde si spre tot lucrul bun, sa ma izbaveasca de vrajmasii vazuti si nevazuti, de oamenii rai si vicleni, de orice intamplare rea. Ca, implinindu-mi-se cu binecuvantarea Ta, Doamne, cererea mea, si avand de la Tine dar de sanatate, de putere de munca si de buna sporire, sa-mi implinesc temeinic munca mea, preamarind puterea si mila Ta.

Citeste si:  Interpretarea viselor! Iata simbolurile pe care nu ar trebui sa le ignori niciodata

Ca Tu esti Chivernisitorul vietii noastre si Cel ce toate le randuiesti spre folosul nostru si Tie-Ti multumim, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: