22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum sa scapi rapid de candidoza, fara medicamente! Secretul consta intr-un singur...

Cum sa scapi rapid de candidoza, fara medicamente! Secretul consta intr-un singur ingredient pe care-l ai in casa

Igiena zonei intime este foarte importanta pentru sanatatea fiecarui om. Probabil nu exista vreo femeie care sa nu se fi confruntat macar o data in viata cu o infectie in zona genitala. Candida este una dintre cele mai frevente afectiuni cand vine vorba despre probleme femine.Folosirea bicarbonatului de sodiu pentru tratarea candidozelor este secretul reusitei!Candida albicans este un agent patogen fungic care, in cantitati mici, intregeste flora intestinala a fiecaruia dintre noi. Ciuperca se intalneste, de regula, atat in cavitatea bucala si in gat, cat si in interiorul si in preajma organelor genitale.

In conditii normale, populatiile de candida din organism sunt slab definite numeric si sunt tinute sub control de functia imunitara. Pe fondul deficientelor imunitare, insa, ciuperca se inmulteste necontrolat, putand genera chiar probleme grave de sanatate, informeaza secretele.com.
Administrarea zilnica a bicarbonatului de sodiu pe post de remediu preventiv si curativ are o contributie uriasa la mentinerea sanatatii si vitalitatii corpului.

Modul de folosire a bicarbonatului pentru tratarea candidozelor la barbati:

Prepara doua solutii in 2 cutii de iaurt goale, separate. Pune apa si doua lingurite de bicarbonat de sodiu in prima cutie, iar in cealalta pune apa si sare de himalaya. Scufunda organul sexual in primul recipient si mentine-l timp de 1 minut, apoi in celalalt timp de cateva secunde. Repeta procedura de 3 ori pe zi.

Citeste si:  FEREŞTE-TE de BOLILE primăverii! AFLĂ în condiţii se instalează acestea

La femei, se recomanda clatirea organului genital cu o solutie alcatuita din: 3 litri de apa calduta si 5 linguri de bicarbonat. Se toarna amestecul intr-un lighean si se fac spalaturi de 3 ori pe zi.

Rezultatele se fac remarcate rapid!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: