16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECum sa iti repari tenul dupa o petrecere lunga

Cum sa iti repari tenul dupa o petrecere lunga

Inrolare trafic.ro

Noptile pierdute in baruri, localuri de noapte sau chiar petreceri de apartament au un efect cat se poate de negativ asupra tenului nostru.

Alcoolul, fumul de tigara, lipsa somnului si mancarea nesanatoasa nu fac decat sa isi puna amprenta in mod negativ asupra pielii tale.

De aceea ne-am gandit sa va oferim oserie de secrete, multe dintre ele folosite chiar de vedetele internationale, pentru a va asigura ca tenul vostru este protejat.

In primul rand, este indicat sa renuntati la alcool, cafea, tigari si petreceri foarte dese. Somnul are si el o foarte mare importanta si trebuie sa va odihniti cel putin 6 ore pe noapte si cel mult 8. Mai mult de 8 ore de somn nu fac decat sa va bage corpul intr-o stare de letargie si sa va inmoaie pielea fetei.

In al doilea rand, in orice fel ati ajunge acasa si la orice ora dupa petrecere este imperativ sa va demachiati. Astfel pielea va avea cum sa respire si se va reface dupa toate abuzurile la care ati supus-o.

Un alt lucru foarte important este ca dupa demachiere sa folositi orice fel de crema hidratanta care sa ii dea pielii o parte din vitaminele de care are nevoie. Dupa abuzuri mari, pielea isi pierde elasticitatea si inceteaza sa se mai vascularizeze cum trebuie. Cremele hidratante au rolul de a „convinge” practic pielea ta sa isi reia ciclul de viata.

Poate cel mai important lucru pentru a scapa de efectele unei petreceri de pomina este sa va tratai ochii prin diferite metode. Cel mai indicat este sa va asezati pe pleoape, chiar inainte de culcare, felii de cartofi, de kiwi sau de dovlecei. Aceste legume si fructe vor ajuta foarte mult la curatarea porilor si incetinesc aparitia ridurilor, care este de multe ori favorizata de factorii nocivi mentionati mai sus.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: