16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMACHIAJCum sa iti evidentiezi culoarea ochilor folosind machiajul. Ce nuante sa folosesti

Cum sa iti evidentiezi culoarea ochilor folosind machiajul. Ce nuante sa folosesti

Inrolare trafic.ro

Indiferent de culoarea ochilor, cu un machiaj potrivit vei putea obtine un efect incredibil asupra celor din jur. Nuantele de machiaj alese pentru evidentierea culorii ochilor depind, potrivit specialistilor, de coloritul ochilor, dupa cum urmeaza.

Iata ce nuante de machiaj ar trebui sa folositi in functie de culoarea ochilor:

Pentru ochii caprui – sunt preferabile nuantele luminoase pentru a da mai multa luminozitate priviri. Asadar incercati nuantele de bej, verde, cachi, culoarea sampaniei. Daca sunteti dispus sa intrati in partea mai salbatica a nuantelor incercati niste culori care vor spori efectul: roz, tei-verde, mandarina, albastru intens.

Daca aveti ochii albastri, aproape orice culoareca poate crea un imens impact asupra look-ului vostru, scotand in evidenta stralucirea ochilor. Puteti incerca nuante care sa mareasca contrastul ochilor precum: violet, purpuriu, albastru profund(culori intense). Daca vreti sa realizati un make-up mai pretentios folositi negru combinat cu putin albastru deschis.

Accentuarea ochilor verzi se realizeaza cu ajutorul nuantelor de verde, culori tari, cachi, purpuriu deschis, culoarea caisei.

Culorile intense fac parte din trendurile sezonului de vara.

Acum ca ati descoperit partea artistica a potriviri ochilor cu nuantele make-upului distrati-va incercandu-le.

Sunt atat de multe combinatii pe care le puteti incerca pentru a accentua culoarea ochilor prin intermediul make-upului !

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: