3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMAMICICum sa iti distrezi copiii pe timpul verii

Cum sa iti distrezi copiii pe timpul verii

Multi dintre noi ne incurajam copiii sa petreaca mai mult timp afara cand vremea le permite, insa poate fi dificil sa ii distram pe parcursul acelor luni lungi de vara.

De aceea am creat aceasta lista cu idei geniale care te vor asigura ca le vei oferi cea mai frumoasa vara copiilor tai.

1. O tabla mare de desenat
Majoritatea copiilor iubesc sa deseneze, dar fac asta in casa in cea mai mare parte. Pe timpul verii, curtea este un mediu mult mai bun pentru creativitate. Pentru a-i ajuta sa se bucure atat de arta cat si de vremea buna de afara, de ce sa nu le instalezi o tabla cu creta in curte?

2. O cutie cu nisip la umbra
Nicio zona de joaca pentru copii nu este completa fara o cutie cu nisip. Pentru a-i proteja de razele soarelui le poti instala o umbrela mare care sa le tina umbra.

3. O bucatarie facuta din paleti
Multi copii se distreaza copios atunci cand se prefac ca sunt bucatari. O mini bucatarie ca aceasta va fi perfecta pentru ei.

4. Un perete al experimentelor
Copiii cresc si invata prin mici experimente cu obiectele pe care le gasesc in jur. Daca vrei sa te asiguri ca vei avea un mic geniu care se distreaza in acelasi timp poate vrei sa ii faci un perete al experimentelor.

Citeste si:  3 mituri despre celulele stem

5. Un cort indian
Fiecare copil adora sa se ascunde intr-un asemenea cort. In caldura torida a verii este minunat pentru ei sa stea la umbra si sa se distreze in acelasi timp.

6. Un hamac
Toata lumea adora sa se relaxeze intr-un hamac pe timpul verii, iar copii nu sunt o exceptie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: