26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORICum sa iti colorezi temporar parul

Cum sa iti colorezi temporar parul

Ce faci daca nu esti pregatita sa te vopsesti sau sa faci ceva neobisnuit? Ce se intampla daca trebuie sa adaugati un pic de culoare parului si nu doriti ceva permanent? Raspunsul simplu este vopseaua temporara!

Puteți încerca unele dintre aceste modalități de colorare temporară a părului.

Creta de par
Exista acum crete de par mai bune pe piata, care sunt perfecte pentru colorarea parului temporar. Aceasta este o metoda temporara grozava daca doriti sa incercati culori indraznete si vibrante pentru o zi. Cu toate acestea, persoanelor cu parul mai deschis li se poate pata parul, iar in unele cazuri poate deveni chiar permanenta.

Cu cat creta de par este mai inchisa, cu atat mai mult va dura pe parul deschis. Aceasta creta de par va functiona, de asemenea, pe parul inchis si nu va pata. Aceasta culoare poate dura de la 2 pana la 5 samponari.

Rimel de par
Rimelul de par nu este un produs nou cand vine vorba de colorarea parului. A fost prima data comercializat ca o solutie rapida pentru a acoperi parul alb. Deoarece produsul a avut un mare succes, acum exista mai multe varietati ale acestui produs. De la brunet, saten, rosu, pana la albastru, verde si galben.

Urmeaza sa apara mai multe culori. Totusi, acest produs poate fi folosit doar pentru a crea suvite, deoarece colorarea intregului par necesita mult timp si produs. Ai grija, deoarece poate pata, insa te poti da cu fixativ pentru a preveni accidentele neplacute.

Citeste si:  Ce sa faci ca sa ai mereu coafura perfecta

Spray colorat
Vopsea la tub. Aceasta este o metoda rapida si usoara de a-ti colora parul. Este o tehnica extrem de usoara pe care o poate face oricine, insa, la fel ca si creta de par, iti poate pata parul. Totusi, aceasta este cea mai usoara metoda pentru a acoperi sectiuni mari de par intr-un timp scurt.

Persoanele care au parul deschis la culoare sunt sfatuite sa evite aceasta tehnica pentru a preveni colorarea permanenta a parului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: