8 iunie , 2023
AcasăDIETECum sa faci patratele pe abdomen VIDEO

Cum sa faci patratele pe abdomen VIDEO

fashiondays.ro

Ca sa faci patratele pe abdomen este necesar sa efectuezi exercitiile fizice indicate pentru a obtine acest lucru si totodata sa ai o dieta care sa fie axata pe ardere de grasimi.

 

Daca vrei sa sti cum sa faci patratele pe abdomen in primul rand trebuie sa intelegi ca mai intai ar trebui sa scapi de stratul adipos depus pe abdomen prin dieta si prin exercitii cardio.

 

Stratul adipos se depune pe abdomen din cauza ca organismul stocheaza acolo surprusul de energie de care corpul ar avea nevoie in cazu in care ar trebui sa depuna efort brusc si rapid.

 

Daca organismul nu este stresat prin sport, acest strat adipos nu se consuma. Totodata, depunerea stratului adipos este favorizata si de o nutritie bogata in grasimi si zaharuri.

 

Cum sa faci patratele pe abdomen – dieta

 

Asadar, dieta perfecta pentru a face partatele pe abomen este acea dieta in care mananci de maxim 6 ori pe zi, la ore fixe, alimente care topesc grasimile in cantitati mici, de maxim 150 de grame. In aa fel, vei accelera metabolismul si arderile si grasimea depusa pe abdomen va incepe sa dispara.

 

Alimentele care combat grasimile sunt: Iaurtul grecesc, Quinoa, Scortisoara, Grepfrut, Pepenele rosu, Cartofii dulci, oua, peste, pui. Aceste alimente pot fi consumate in orice combinatie.

 

Este indicat ca o perioada de 30 de zile sa consumatidoar aceste alimente pentru a sporti arderile.

 

Cum sa faci patratele pe abdomen – exercitii

 

Cele mai bune exercitii pentru a face patratele pe abdomen sunt acele exercitii cardio care combina depunerea de efort si punerea sangelui in miscare cu exercitii de intarire a muschilor.

 

Aceste exercitii nu sunt clasicele abdomene, ci mai mult o combinatie intre exercitiile abdominale si serii de cardio.

 

Clipurile de mai jos explica foarte clar cum ar trebui facute aceste exercitii si daca sunt repetate cel putin o data la doua zile rezultatele vor aparea in maxim 30 de zile.

VIDEOCitește și

1 COMENTARIU

  1. Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul „Info” la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.