16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETEVrei gene ondulate mereu? Uite tot ce trebuie sa faci

Vrei gene ondulate mereu? Uite tot ce trebuie sa faci

Inrolare trafic.ro

Orice femeie isi doreste sa aiba genele lungi si curbate. Ondulate zilnic genele tale isi pierd din elasticitate si nu se vor mai ondula dupa o perioada. Ce e de facut in acest caz? Exista vreo solutie mai concreta si de asemenea mai buna decat ceea ce am incercat pana acum?

A aparut o noaua solutie: permanentul genelor. Acest tip particular de permanent este utilizat la ondularea genelor, dar cu o solutie diferita fata de ce a folosita pentru par. Procesul de ondulare dureaza aproximativ 45 de minute si rezista aproximativ 3 luni.

In timpul procesului trebuie sa stai cu ochii inchisi pentru ca solutia sa nu intre in ochi si se va folosi o solutie speciala (un clei) pentru ca genele sa nu se lipeasca.

Dupa ce cleiul este fixat si genele s-au separat solutia de ondulare permanenta este aplicata si tinuta 10 minute. Dupa scurgerea celor 10 minute solutia este stearsa si genele dumneavoastra vor ramane ondulate.

Un machiaj perfect nu poate fi incheiat fara a acorda o mare atentie ochilor si genelor. Si, cu atat mai mult, genele ondulate pot face diferenta intre un machiaj de zi cu zi si unul special. Fie ca alegeti solutia clasica de ondulare sau  solutia prezentata mai sus, un lucru ramane cert: genele ondulate ofera un aspect senzual, sexy si te vor face sa te simti mai frumoasa.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: