Cafeaua este aproape nelipsita dimineata, fie ca este simpla, tare, aromata sau cu indulcitori. Astazi va invatam cu sa o preparati in casa pentru a fi delicioasa.
Iata cum poti avea propria cafea dulce si aromata, la tine acasa, cu ingrediente la indemana. In acest fel poti chiar sa o transformi intr-un desert delicios.
Scortisoara – Se adauga 2 lingurite de scortisoara la un sfert de cana de cafea macinata. In rest cafeaua se prepara ca de obicei.
Ciocolata – Adauga un patratel de ciocolata in cafeaua fierbinte dupa ce aceasta este gata. Gustul va fi schimbat radical. Este recomandat totusi ca ciocolata ca aiba un continut de 72% minimum de cacao.
Vanilie – Saraca in calorii, extactul de vanilie poate fi adaugat in orice fel de desert sau bautura. Pentru o cafea normala este indicat sa adaugati o jumatate de lingura de cafea.
Portocala – la o cana de cafea se adauga o doua linguri de suc proaspat de portocale. Se poate adauga, de asemenea, si coaja de portocala si se lasa la infuzat.