22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPCum ne influenteaza Saturn si Pluto, care si-au inceput retrogradarea in Capricorn

Cum ne influenteaza Saturn si Pluto, care si-au inceput retrogradarea in Capricorn

Inrolare trafic.ro

Saturn si Pluto, care se afla in Capricorn, si-au inceput retrogradarea, iar acest lucru ne influenteaza in urmatoarea perioada, intrucat, spun unii astrologi, este un preludiu pentru ceea ce se va intampla in 2019 si 2020, atunci cand si Jupiter va fi retrograd in Capricorn.

Jupiter se afla, insa, in acest moment, in Scorpion si produce un sextil lui Pluto, ceea ce inseamna ca va pune lumina pe lucrurile ascunse, astfel ca reglarile de conturi au inceput deja, iar in cateva luni de zile situatiile concrete din vietile noastre fie vor fi puse la pamant, fie sunt puse in valoare.

De asemenea, regulile dupa care ne ghidam in viata ar putea fi schimbate radical, intrucat incet, dar sigur, realitatea isi intra in drepturi.

De asemenea, Marte grabeste actiunile karmice in aceasta perioada, iar Soarele care este conjunct cu Uranus, fapt pentru care in aceasta perioada ar trebui ca oamenii sa se concentreze pe reglarea lucrurilor. Sa pastreze langa ei fix ceea ce au nevoie, fie lucruri sau oameni si sa aiba puterea de a alege regulile personale dupa care actioneaza. Acest lucru nu va aduce decat beneficii in viata ta si, mai mult, de atat, te va ajuta sa evoluezi.

De asemenea, Saturn retrograd poate impune limite ori sentimente de stagnare, insa acest lucru nu poate fi decat benefic, intrucat iti va arata cu exactitate ceea ce functioneaza si ceea ce nu in viata ta.

Citeste si:  HOROSCOP – Vineri, 01 februarie 2019

Ba mai mult, Saturn Retrograd aduce in viata fiecaruia dintre noi lectiile pe care avem nevoie sa le invatam si, ba mai mult, ne ajuta sa cream limite ori sa ne asumam responsabilitati.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: